Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kotoinen kokous Peipsijärvellä

Kotoinen kokous Peipsijärvellä

OHMYGOSSIP – Olen sitonut itseni moniin projekteihin ja toisinaan ihmettelen itsekin, miten yhteen päivään mahtuu blogin pitäminen neljällä kielellä, brändin kehittäminen, markkinointi sosiaalisessa mediassa ja luonnollisesti koti ja lapset. Olen huomannut, että kaikkein tehokkaimmillani olenkin silloin, kun yhtä aikaa on tapahtumassa paljon ja kun vielä jokin uusi projekti on alkamassa. Olen silloin kuin suihkukone – niin tehokas ja nopea, että voin tehdä kahdenkymmenen ihmisen työt.

Minulla on kehittynyt aikataulu, jota yleensä noudatan kuin automaattisella ohjauksella ja se toimii hyvin. Mutta jotta se toimisi hyvin, tulee ajoittain tehdä ajeluita ja järjestää yhteisiä aivoriihiä. Yleensä suosin yksin ja hiljaisuudessa työskentelyä, mutta aivoriihet ja kokoukset on parempi järjestää kasvotusten ja jokapäiväisen ympäristön ulkopuolella. Kaikki ihmiset tarvitsevat vaihtelua ja kokousmatkat jonnekin kauemmas motivoivat työntekijöitä erittäin hyvin!

Viimeviikolla tein yhden vuorokauden mittaisen kokousmatkan Peipsijärven rannalle ja kokous oli niin tehokas ja niin hyvää vaihtelua, että ajattelimme, että alamme järjestää sellaisia säännöllisesti (ainakin kerran kuussa). Aivot kytkeytyvät aivan toiselle aaltopituudelle ja sielu saa vaihtelua – tällainen työmatka on kaksi yhdessä – työ ja lepo! Ja Peipsijärven rannalla on aina niin upeaa!


Tags assigned to this article:
blogiPeipsiViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory