Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pariskunta tienaa Instagram-postauksilla viisinumeroisia summia + Ällistyttäviä KUVIA maailmalta!

Pariskunta tienaa Instagram-postauksilla viisinumeroisia summia + Ällistyttäviä KUVIA maailmalta!

OHMYGOSSIP – Lomamatkat ovat ihania ja rentouttavia, mutta lomamatkoissa on aina se yksi ja sama ongelma – ne päättyvät joskus. Jack Morrisin (26) ja Lauren Mullenin (23) ei tarvitse vaivata tällä ongelmalla päätään, sillä pariskunta on luonut matkustelun ja Instagramin yhdistelmästä itselleen rahasammon, joka pitää heidät tien päällä ympäri vuoden. Kaksikolla on yhteensä lähes 3 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja he ovat vierailleet 45 eri maassa.

Morris paljasti Cosmopolitan-sivustolle, ettei hän suostu julkaisemaan sponsoroitua postausta alle 3000 euron hintalapulla – tällä siis tarkoitetaan vain yhden kuvan julkaisemista Instagramissa. Parhaimmillaan Jack on saanut yhdestä postauksesta hieman alle 8900 euroa. Morris ja Mullen jakavat omilla Instagram-tileillään henkeäsalpaavia kuvia matkakohteistaan, ja pariskunta on myöntänyt tienaavansa kuvien avulla hyvin. “Tein työkeikan puhelinyhtiölle, ja lensin paikalle kolmeksi päiväksi. Kaksi päivää kului kuvatessa. Sitten valmistelin viisi kuvaa julkaistavaksi Instagramiin. Sain työstä hieman alle 35 000 euroa”, Jack kertoo sivustolle.

Woke up early to swing in the jungle ?

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

?✨?? Ticked off Swimming with Whale Sharks✔️

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Kuva: Instagram/@doyoutravel
Lähde: Iltalehti


Tags assigned to this article:
matkailu

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory