Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Postimees vähentää työvoimaa ja järjestelee työtään uudelleen. Anu Saagim ei ole enää Elu24-palstan päätoimittaja: loppu mikä loppu!

Postimees vähentää työvoimaa ja järjestelee työtään uudelleen. Anu Saagim ei ole enää Elu24-palstan päätoimittaja: loppu mikä loppu!

OHMYGOSSIP – ”Minulla on ollut se ajatus pitkään mielessäni ja päätin tänään, että on aika poistua”, sanoi vuodesta 2008 lähtien Postimees-lehden viihdeportaalia Elu24 johtanut Anu Saagim julkaisulle Publik. Anu poistui työpaikaltaan eilen (17.4.) ja vihjaisi, että Postimees-lehdessä on viime aikoina ollut hyvin paljon muutoksia, jotka eivät ole olleet juuri hänen makuunsa sopivia.

”En ollut aivan onnellinen”, Saagim sanoi, mutta totesi, että lopultakin häntä odottaa pitkä kesä. ”Olen odottanut tätä kesää, että saisin hengittää sisään ja ulos. Mehän kaikki tiedämme, että kesä on viihdemaailmassa raskasta aikaa, jona ulkoisesti kaikki on niin hauskaa, mutta todellisuudessa tulee tehdä paljon työtä”. Jääkö 55-vuotias skandaalinkäryinen nainen pitkän loman jälkeen eläkkeelle vai sitooko hän itsensä johonkin toiseen viihdeportaaliin, se ei vielä ole tiedossa.

Kuva: Anu Saagim (Laura Kallasvee)


Tags assigned to this article:
Anu SaagimElu24Postimees

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory