Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

YLELLISYYTTÄ! Yliampuvimpia palveluita, joita hotelleissa voi tilata

YLELLISYYTTÄ! Yliampuvimpia palveluita, joita hotelleissa voi tilata

OHMYGOSSIP – Niille ihmisille, jotka ovat tottuneet hotellin lisäpalveluina vain valkoiseen aamutakkiin ja joihinkin kylpyhuonetarvikkeisiin, seuraava luettelo tulee varmasti täydellisenä shokkina. Luetteloon kuuluvia hotelleja pidetään maailman ylellisimpiin majoituspaikkoihin kuuluvina. Ja mukavuuksiksi ei katsota suinkaan vuoteeseen tilattavaa aamiaista eikä peitteen nurkan kääntämistä illalla ennen nukkumaanmenoa. Henkilökohtaisesta ilotulituksesta aina olympiavoittajan kanssa hiihtämiseen – se on vain osa hullunkurisista vaihtoehdoista, joista voit nauttia, kun seuraavalla kerralla majoitut johonkin näistä hotelleista.

Lodge, Sea (Georgia): hovimestari
Tavaroiden pakkaamista sinun ei enää tarvitse vältellä. Hotelli Lodge Sean saarella tarjoaa sinulle mahdollisuutta tilata ympärivuorokautiseen palveluun hovimestari, joka tekee kaikki tarvittavat toimet puolestasi. Matkalaukun pakkaaminen ennen poistumista, maidon ja pikkuleipien tarjoileminen iltaisin, ruusukylvyn valmistelu – hovimestarit selviävät kaikesta, mitä tarvitset. Palvelu on kaikkien hotellin vieraiden saatavilla ja sen hinta sisältyy huoneen hintaan.

Hard Rock -hotellit: kitaran lainaus
”Sound of Your Stay” -niminen palvelu on saatavilla ketjun 23 hotellissa ja 11 kasinossa, ja se sisältää kitaran, vahvistimen ja kuulokkeiden lainauksen, jotta voisit rauhassa ja muita häiritsemättä rokata hotellihuoneessasi.

Ritz-Carlton, New Orleans (Louisiana): henkilökohtainen terveyden kuntouttaja
Tarvitsetko apua krapulasta selviämiseen? Sinulla on tuuria – New Orleansissa pidettävällä Madri Gras (laskiaisparaati) -viikolla paikallinen Ritz-Carlton tarjoaa sinulle mahdollisuuden palautella terveyttäsi henkilökohtaisen sairaanhoitajan valvonnassa. Palveluun kuuluu muun muassa myös cocktailien ja smuuttien valmistaminen krapulan lievittämiseen, jotta tuntisit olosi mahdollisimman miellyttäväksi.

Il Salviatino, Florence (Italia): samppanjakylpy
Tässä hotellissa vieraat voivat tilata itselleen samppanjakylvyn. Vain sinun käytössäsi oleva amme täytetään reunaa myöten Proseccolla, Spumantella tai aidolla ranskalaisella samppanjalla. Lisäksi tarjotaan viilennettyä juomaa myös laseista maisteltavaksi. Palvelun hinta alkaa 9.000 dollarista ja riippuu suuresti juomasta, jonka ammeeseen kaadettavaksi valitset. Niille, jotka suosivat jotain makeampaa, on saatavana suklaakylpy hedelmien kera (joita voi sitten dipata suklaaseen ja syödä), se maksaa 2.700 dollaria.

Kuva: Ritz-Carlton, Louisiana (OHMYGOSSIP)
Lähde: Ohmygossip.com


Tags assigned to this article:
Luxurymatkailuylellisyyttä

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory