Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

1 VAATEKAPPALE, JOTA EI SAA koskaan käyttää kahta päivää peräkkäin

1 VAATEKAPPALE, JOTA EI SAA koskaan käyttää kahta päivää peräkkäin

OHMYGOSSIP – Juuri pyykistä tulleet vaatteet antavat miellyttävän olon ja parasta on luonnollisesti raikastava tunne, joka liittyy siihen, kun puet kaupasta ostetun vaatteen ensimmäisen kerran yllesi. On kuitenkin olemassa vaatteita, joita ei saisi koskaan käyttää kahta päivää peräkkäin, ja tässä yhteydessä puhe ei ole suinkaan alusvaatteista, joiden osalta sen pitäisi olla itsestään selvää.

Farkkujen osalta luullaan, että niitä pitää pestä mahdollisimman harvoin ja jopa seitsemän päivää peräkkäin samojen farkkujen käyttö ei ole mikään synti. Mutta sen sijaan ei saisi koskaan pukea päälle kahtena peräkkäisenä päivänä yksiä ja samoja sukkahousuja. Sukkahousut tarvitsevat nimittäin hengittämiseen aikaa aivan kuten jalkineetkin, joiden osalta on voimassa samanlainen sääntö – kaksi päivää peräkkäin on huonoa.

Jos jalat eivät hikoile, ei sukkahousuja suinkaan pidä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta ne tulisi silti asettaa tuulettumaan tai mikä olisi vielä parempaa, panna ensin likoamaan haaleaan veteen ja sitten asettaa kuivumaan. Kun sukkahousut ovat saaneet levätä yhden päivän, niitä voi käyttää vielä toisen päivän ennen pesua.

Kuva: OHMYGOSSIP


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory