Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

4 KAIKKEIN oudointa asiaa, joita naiset baarin käymälässä tekevät

4 KAIKKEIN oudointa asiaa, joita naiset baarin käymälässä tekevät

OHMYGOSSIP – Vaikka käymälä onkin tarkoitettu yleensä inhimillisten tarpeiden tyydyttämiseen, nykyaikana siitä on tullut jotain vielä enemmän – kanssakäymispaikka ja jopa paikka, jossa vietetään aikaa. Aikakauskirja Elle julkisti hiljattain kaikkein oudoimmat eli epätavallisimmat asiat, joita monet naiset tekevät esimerkiksi baarin käymälässä.

Selfien tekeminen
WC:stä on selfien tekemisen suosion kasvamisen jälkeen tullut paikka, jossa voi tehdä itsestä kuvia rauhassa ja usein juuri baarin käymälästä löytää neitosia, jotka harrastavat tätä.

Rintamuksen kohentaminen
Peilin ääressä rintamuksen kohentaminen ja rintojen niin sanotusti esiin työntäminen on nykyisin varsin yleinen ilmiö, mutta todellisuudessa on sittenkin melkoisen outoa.

Tinderissä surffaaminen
Asia, jota naiset tekevät, kun ovat epäonnistuneilla treffeillä. Nopea tarkastus, oleskelisiko lähellä joku nuori mies, jonka seura voisi pelastaa illan.

Kuvien lähettäminen instagramiin
Ilmeisesti ei ole olemassa paikkaa, josta ei postiteta kuvia Instagramiin. Käymälässä pöntöllä istuessakin sitä tehdään ja siksi voi rohkeasti väittää, että elämme Instagram-aikakaudella.

Kuva: OHMYGOSSIP


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory