Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

JUURI NÄMÄ 3 OMINAISUUTTA ovat pitkäaikaisessa suhteessa kaikkein tärkeimpiä

JUURI NÄMÄ 3 OMINAISUUTTA ovat pitkäaikaisessa suhteessa kaikkein tärkeimpiä

OHMYGOSSIP – Kaikki tietävät, että suhteissa ei ole oikeastaan mitään helppoa. Vaikka suhteet tarjoavat myös iloa ja tunteellista tukea, täysipainoinen suhde vaatii myös paljon aikaa, energiaa ja siihen panostamista. Treffiekspertti Tyler Leslie kirjasi kolme tärkeintä asiaa, joita ilman mikään suhde ei toimi.

Kiintymys
Kiintymys ei ilmene pelkästään fyysisessä muodossa. Tunteellinen kiintymys on aivan yhtä tärkeää kuin fyysinenkin. Jo se esimerkiksi riittää, että kumppanilta kysytään, miten hänen päivänsä meni.

Empatia
Mikään suhde ei ole helppo. Pitkäaikainen onnistunut suhde vaatii kummankin osapuolen täydellistä omistautumista. Empatia on tärkeää, sillä toisen ihmisen tunteita täytyy ymmärtää ja ne täytyy ottaa huomioon.

Rehellisyys
Jokaisessa vahvassa suhteessa vallitsee täydellinen avomielisyys ja rehellisyys – kumppanien välillä pitää olla täysi luottamus. Se tarkoittaa, että lupauksista täytyy pitää kiinni ja toisiaan tulee tarvittaessa puolustaa.

Kuva: OHMYGOSSIP


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory