Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

VAARALLINEN! 1 yllättävä kauneustuote, jota et saisi enää koskaan käyttää

VAARALLINEN! 1 yllättävä kauneustuote, jota et saisi enää koskaan käyttää

OHMYGOSSIP – Jokaisella naisella on meikkilaukussaan ja hyllyillään kasoittain monenlaisia kauneustuotteita, joista osa seisoo muuten vain käyttöään odottamassa ja osa on jatkuvassa käytössä. Naisia, jotka eivät käytä kosmetiikkaa lainkaan, on vähän. Valitettavasti monissa suosituissa kauneustuotteissa on vahingollisia aineita, jotka voivat aiheuttaa allergiaa, ihonärsytystä ja myös syöpää!

Asiantuntijoiden mukaan kaikkien naisten tulisi heittää meikkilaukustaan pois ne luomivärit, jotka sisältävät sellaista ainetta kuin alumiinijauhe. Kyseessä on karsinogeeninen aine eli toisin sanoen se saattaa aiheuttaa ihosyöpää.

Siitä huolimatta, että valmistajat eivät saa lisätä luomiväreihin alumiinijauhetta, niin kuitenkin tehdään ja aina sitä ei ole mahdollista pakkauksestakaan nähdä. Yleensä tässä yhteydessä kyseessä on halpa kosmetiikka ja tuntemattomat tuotebrändit.

Kun aistit, että iho alkaa luomivärin levittämisen jälkeen kutista, pese se nopeasti pois ja lopeta tuotteen käyttäminen heti.


Kuva: OHMYGOSSIP (Kuva on havainnollistava)


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory