Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Donald Trumpin voiton ennustanut velho Horacio Villegasin näky: Ydinsota alkaa jo tänä vuonna – 13. toukokuuta!

Donald Trumpin voiton ennustanut velho Horacio Villegasin näky: Ydinsota alkaa jo tänä vuonna – 13. toukokuuta!

OHMYGOSSIP – Velho Horacio Villegas näki Donald Trumpin voiton USA:n presidentinvaaleissa jo vuonna 2015. Nyt sanansaattaja on vakuuttunut, että ydinsota alkaa vain muutaman viikon päästä, kertoo Daily Star.

Tänä vuonna 13. toukokuuta tulee kuluneeksi 100 vuotta neitsyt Marian ilmestymisestä Fátimassa Portugalissa. Tämän ilmestyksen näki legendan mukaan kolme lasta 16 kertaa Fátiman kylässä Portugalissa vuonna 1917. Neitsyt Maria antoi lapsille ilmestyksessä tiedoksi maailman tulevaa kohtaloa koskevia ennustuksia. Ilmestykset sisälsivät ennustuksia maailmansodista ja korostivat uskon tärkeyttä. Vatikaani on tunnustanut Fátiman neitsyt Marian ennustukset oikeiksi.

Kolmannen ennustuksen julkaisemista Vatikaani viivytti vuoteen 2000 saakka ja monet uskoivat, että ennustus koski alkava ydinsotaa ja katolista kirkkoa itseään.

Selvännäkijä on vakuuttunut, että ydinsota alkaa juuri 13. toukokuuta. Ilmestyksessään velho näki, että miljardööriliikemies johtaa maailman sotaan. Villegas sanoi Daily Starile: ”Haluan, että ihmiset olisivat tietoisia ja valmistautuneita. Maaliskuun 13. ja lokakuun 13. tuovat tullessaan shokeeraavia tapahtumia, kuolemaa ja tuhoa”.

Aiemmin on Villegas nähnyt edeltä käsin, että USA hyökkää Syyriaan, joka tapahtui tämän kuun alussa, kun Trump käski lähettää 59 risteilyohjusta Syyrian lentotukikohtaan.

Hän ennusti, että juuri tämä tapaus voi olla syynä, joka johtaa Venäjän, Pohjois-Korean ja Kiinan konfliktiin.

Kuva: Donald Trump (OHMYGOSSIP)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory