Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Viron ensimmäinen matkavalokuvakonferenssi kokoaa kokeneita matkailijoita ja valokuvaajia

Viron ensimmäinen matkavalokuvakonferenssi kokoaa kokeneita matkailijoita ja valokuvaajia

OHMYGOSSIP – Toukokuussa Tallinnassa järjestetään matkakuvaamiselle omistettu konferenssi, jonka esiintyjien joukosta löytää kokeneita matkailijoita ja valokuvaajia, esimerkiksi luontomies Henrik Relven, yksinpurjehtija Uku Randman ja valokuvaaja Aivar Pihelgasin.

Pihelgas on itse myös konferenssin järjestäjä, jonka mukaan hankkeen ajatus on yhdistää samaa teemaa edustavat tilaisuudet yhdeksi kokonaisuudeksi: yhtä aikaa järjestetään Reisijuht.ee:n ja Turist.ee:n Viron suurin matkakuvakilpailu, Nikon viettää tänä vuonna 100-vuotispäiväänsä ja toi sen johdosta markkinoille juuri matkailusta kiinnostuneille sopivan kameran Nikon D7500. ”Toivomme saavamme matkakuvakonferenssille suuren määrän kiinnostuneita kävijöitä ja mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti, esittelemme tämän kameramme myös siellä”, kertoi Pihelgas, joka odottaa konferenssille laajaa kiinnostuneiden joukkoa.

”Sillä ei ole väliä, kiinnostaako heitä matkailu, valokuvaus vai molemmat yhdessä. Kiinnostavien esiintyjien avulla tuomme esiin matkailun ja kuvaamisen erilaisia puolia”, Pihelgas vakuutti. ”Mikä pakottaa ihmiset matkustamaan, miten ammentaa matkalta mahdollisimman paljon myönteisiä tunteita? Millaisia kulttuurieroja tulee selvittää itselle, jotta matka onnistuisi eikä syntyisi kiusallisia hetkiä. Karen ja Kersti ovat kauniita naisvalokuvaajia, jotka kertovat ensimmäisestä kokemuksestaan Afrikan mantereelta ja kuvaavat kiipeämisestään Kilimanjaron huipulle. Hendrik Relve kertoo matkailukohteista, joihin satutaan nykyisin edelleenkin hyvin harvoin.”

Konferenssi antaa matkailusta ja matkailukuvauksesta erittäin laajan kuvan ja runsaasti hyödyllistä tietoa. Lisäksi saa nähdä lumoavia kuvia ja kuunnella seikkailuista. Konferenssi ei ole tarkoitettu ainoastaan ammattilaisille. Kaikilla niillä, jotka esiintyvät, on paras mahdollinen kokemuspohja. He ovat henkilöitä, jotka Virossa tunnetaan heidän matkakertomustensa, radio- ja tv-lähetysten, kirjojen ja valokuvien kautta. Katsoja voi olla asiasta kiinnostunut, joka ei ole matkaillut ja ei tiedä myöskään valokuvauksesta mitään. ”Puhumme pikemminkin matkailun ja kuvaamisen sisällöllisestä puolesta. Panemme ihmiset osallistumaan pohdintaan”, Pihelgas esitteli konferenssin luonnetta.

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.ee

Lisätietoa löydätte tästä: reisijuht.delfi.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory