Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Skandinavian top-bloggaaja Helena-Reet Ennet antaa vinkkejä viikonloppuun

Skandinavian top-bloggaaja Helena-Reet Ennet antaa vinkkejä viikonloppuun

OHMYGOSSIP – OHMYGOSSIP -sivuston perustaja Helena-Reet Ennetiltä viisi vinkkiä mukavan viikonlopun viettämiseen. Iltamakasiini kysyi mitkä ovat Helena-Reet Ennetin miellyttävimmät tavat viettää viikonloppua. Samalla hän kokosi viisi hyvää vinkkiä omien kokemustensa perusteella.

1. Lepää.
Viikonloppu on lepäämisen aikaa. Jos et lataudu viikonloppuna, et pysty antamaan 100-prosenttista panostasi arkisin. En usko, että ihmiset, jotka sanovat: “Olen viettänyt lomaa viisi vuotta sitten viimeksi”, on hyvä roolimalli. Sinun täytyy antaa aikaa myös itsellesi.

2. Lue.
Viikonloppuna on aikaa lukea kirjoja, eikä vain lehtiä. Ota aikaa ja nauti mukavasta kirjasta.

3. Vietä aikaa perheesi kanssa.
Perhe on parasta, mitä ihmisellä voi olla. Rakasta lapsiasi, vaimoasi tai miestäsi, ja kerro se heille. Siunaa ja kerro hyviä asioita. Jokainen myönteinen sanasi tulee takaisin sinulle ja auttaa sinua onnellisempaan elämään.

4. Juhlat tiedossa.
Miksipä ei? Etenkin nuoret tarvitsevat juhlimista, rentoutumista juhlimisen avulla ja sosiaalista elämää. Tee hyvää ruokaa, kutsu ystäviäsi ja vietä mukavia hetkiä yhdessä ystäviesi kanssa.

5. Vietä aikaa luonnossa.
Tämä on universaali totuus; mitä enenmmän olet luonnon kanssa tekemisissä, sitä onnellisempi olet. Luonto on hämmästyttävän upeaa etenkin täällä pohjoisella pallonpuoliskolla, metsämme ovat upeita.

Kuva: Helena-Reet Ennet (OHMYGOSSIP)
Lähde: Iltamakasiini 


Tags assigned to this article:
bloggaajaHelena-Reet Ennettop-bloggaaja

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory