Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

VIROSTA KOTOISIN oleva 11-vuotias viulunsoittaja Estella Elisheva lumoaa maailman musiikin klassikoita

VIROSTA KOTOISIN oleva 11-vuotias viulunsoittaja Estella Elisheva lumoaa maailman musiikin klassikoita

OHMYGOSSIP – Amerikkalaisen julkaisun Famousbirthdays.com tietojen mukaan Tallinnan juutalaisen koulun viidennen luokan oppilas, 11-vuotias Estella Elisheva on poikkeuksellisen lahjakas tyttö, jota amerikkalaiset lehdet ovat viimeiset kaksi vuotta kutsuneet seuraavaksi Taylor Swiftiksi maailman musiikin taivaalla. Estella Elisheva, joka jo 7-vuotiaana lumosi viulunsoitollaan satojentuhansien kuulijoiden sydämet, on vaatimaton ja sanoo, että hän ei halua olla kenenkään manttelinperijä.

”Kuuluisa, tunnettu ja ihailtu on varmasti kiinnostavaa olla, mutta suuri kuuluisuus ei oikeastaan kiinnosta minua, minä jopa pelkään sitä”, maailmassa asemaansa luova nuori viulunsoittaja Estella Elisheva sanoo NordenBladetille.

Estella Elishevaa ovat ruotsalaiset, suomalaiset, englantilaiset ja amerikkalaiset mediakanavat ja tunnetuimmat päivälehdet kutsuneet tämän päivän lahjakkaimmaksi nuoreksi viulunsoittajaksi ja composeriksi. Häntä on ulkomaisessa mediassa verrattu useita kertoja maailmankuuluihin pop-viulunsoittajiin Lindsey Stirlingiin ja Taylor Davisiin. ”Minä pidän heistä kovin, mutta itse harjoittelen, luon ja teen hieman toisenlaista musiikkia. Pidän enemmän klassisesta musiikista ja minun suuria esikuviani ovat Andrew Lloyd Webber, Claude Debussy, Giuseppe Verdi, Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Frédéric Chopin. Elän tavallaan edellisellä vuosisadalla, menneisyydessä. Niin kuin en olisi vielä syntynytkään”, nuori viulunsoittaja Estella Elisheva kertoo.

”Pidän maailman klassikoiden kappaleiden harjoittelusta, heidän luomistyönsä on niin upeaa, verratonta, mahtavaa! Yritän itsekin kirjoittaa musiikkia. Haluaisin oikeastaan musisoida minua vuotta vanhemman Alma Deutscherin kanssa, luon paljon musiikkia yksinkin, pidän hiljaisuudesta ja yksin olosta, enkä oikeastaan pidä kehenkään vertaamisesta, jokainen on oma persoonansa”.

”Viulunopettajani Kaari Klesment, musiikinopettajani Inna Kandel ja äitini Helena-Reet Ennet ovat olleet minulle suurimpia vaikuttajia. He ovat erittäin upeita, sanoisin jopa uskomattomia ja poikkeuksellisia ihmisiä, jotka pystyvät antamaan saman aikaan energiaa, voimaa, valtaa, toivoa, mystiikkaa. He tietävät musiikista erittäin paljon. Jos olen jonkin arvoinen, niin se on kokonaan heidän ansiotaan”, nuori Estella Elisheva sanoo.

Todennäköisesti hän on maailman nuorin viulunsoittaja, joka on pystynyt herättämään niin paljon huomiota. Hän on kyennyt keräämään itselleen yli puoli miljoonaa aktiivista fania kautta maailman ja hänen konserttejaan vaativat jo monet teatterit eri puolilla maailmaa.

Estella Elishevan Instagram-postitukset voi nähdä TÄSTÄ, Twitterin postitukset TÄSTÄ ja Facebookin postitukset TÄSTÄ.

Alla on lisätty myös valokuvia 11-vuotiaasta Estella Elishevasta


Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory