Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Tervehdys! Tässä blogissa kerron hiukan omasta kauneudenhoidostani!

Tuija Järvinen: Tervehdys! Tässä blogissa kerron hiukan omasta kauneudenhoidostani!

OHMYGOSSIP – Kevään pitäisi olla jo käsillä, mutta ainakin täällä Pohjois-Savossa on vielä lunta maassa ja tänäänkin satoi taivaalta räntää. Koleaa, tuulista ja kylmää riittää. Syystäkin olen sairastanut kaksi pitkäaikaista flunssaa, joista toisesta olen nyt toipunut. Ikävintä on se, ettei voi mennä kuntosalille tai yleensäkään kuntoilla. Ainoastaan kevyttä kävelyä sallitaan. Olen saattanut saada pari kiloa lisää tänä aikana, mutta onneksi vaatteet kuitenkin mahtuvat vielä päälleni.

KASVOJEN IHONHOITO
Tässä blogissa kerron hiukan omasta kauneudenhoidostani. Arkisin en juurikaan käytä meikkiä varsinkaan kotona ollessa. Arkisin minulle riittää hyvä kasvovoide, kevyt meikkivoide ja hiukka otsaan, poskiin ja nenänpäähän puuteria. Silmien alle ei kannata laittaa puuteria, koska se vaan tuo ja korostaa silmien juonteita. Ryppyjä minulla ei ole, mutta edellisiä jonkun verran. Silmissä käytän kajalrajausta, ripsiväriä ja luomiväriä. Juhliin mennessä luomiväri on tummemman sävyistä. Koska minulla on pyöreät kasvot, muokkaan niitä eri värisävyillä. Teen kavennuksia poskiin ja korostan leukaa.

Yöksi on tärkeää puhdistaa kasvot hyvin puhdistusmaidolla tai -vaahdolla, loppusilaus kasvovedellä. Iho tulee lopuksi kosteuttaa oikeanlaisella yövoiteella. Itse käytän anti-age voiteita. Käytän myös silmänympärysvoidetta. Kerran viikossa olisi hyvä käyttää kasvokuorintaa sekä -naamiota, mutta minulla se jää 1-2 kertaan kuukaudessa. Teen yleensä itse naamioni. Käytän seuraavia aineita; hunajaa ja kurkun viipaleita. Avokado mössättynä myös toimii. Kuorintaa suoritan sitten valmiilla kuorinta-aineilla, mutta joskus käytän kosteutettua hienoasokeria ongelmakohtiin. Se on hyvin kova aine, joten sitä kannattaa käyttää hellävaraisesti ettei iho mene rikki.

HIUSTENHOITO
Minulla on tällä hetkellä hyvin pitkät omat hiukset, ei lisäkkeitä. Pituutta on yli 60 cm ja paksuuttakin löytyy. Kotona ja arkisin ollessa ne ovat poikkeuksetta ylhäällä nutturalla tai sitten letillä. Muuten ne ovat takussa. Ulos lähtiessä pidän ne usein auki. Laitan kiharapilven tai sitten suoristan ne ihan suoriksi. Minulla on hiukan luonnonkiharat hiukset. Kun olin 17-vuotias ja aloittelin mallinuraani, asiantuntijat vaalensivat hiukseni. Siitä lähtien ne ovat olleetkin lähes poikkeuksetta vaalean erisävyiset, kunnes nyt olen antanut oman värini kasvaa ulos. Nythän on muotia, kun hiukset ovat juurista tummemmat. Olen kuitenkin ajatellut ottaa raitoja alkukesästä. Hiukset saavat hiukan pristystä ja kiiltoa. Hiukseni pesen liki päivittäin. Käytän hiustenhoitoainetta ja kerran viikossa vahvistavaa hoitoa.


Ensimmäinen mallikuvani 18-vuotiaana. Kuva tuli Pystykkö -mainoksiin aikoinaan.

MUU IHONHOITO
Muusta ihonhoidosta vielä sen verran, että minua on siunattu hyvällä iholla, joten vasta viime vuotena olen alkanut kosteuttaa välillä vartaloani. Käytän ihan tavallista vartalolle tarkoitettua kosteusvoidetta. Pyrin ostamaan melko hajuttomia tuotteita. Tässäpä tätä tietoa tulikin, joten toivottelen oikein mukavaa ja reipasta tätä viikkoa.

Samalla toivotan jo etukäteen HAUSKAA TULEVAA WAPPUA!!!

Haliterkuin <3
tuija


Tags assigned to this article:
bloggaajablogikauenusTuija Järvinen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory