Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Kesä tulee ja uudet trendit sen mukana. Päivitä vaatekaappisi näillä.

Pia Sarkkinen: Kesä tulee ja uudet trendit sen mukana. Päivitä vaatekaappisi näillä.

OHMYGOSSIP – Kesä tulee vaikka sitä ei viime päivien säiden perusteella uskoisikaan. Tuntuu että kaikki vuodenajat tulee käytyä läpi saman päivän aikana. Ensin sataa vettä, sitten aurinko paistaa ja sen jälkeen tulee vielä räntäsade päälle. No kyllä se kesä sieltä kuitenkin tulee ja vaatekaappi pitää taas päivittää kesäkuntoon.

Tässä pieni listaus ja vähän vinkkejä mitä kannattaa tänä kesänä vaatekaappiin hankkia. Unohda siis viime vuoden choker-korut, takapuolen paljastavat farkut ja off shoulder paidat ne joutavat jo kirpparikoppaan.

Raitakuosit: Tänä kesänä katukuvassa tullaan näkemään monenlaisia raitakuoseja, ne voivat olla vaaka tai pystysuunnassa, vinossa, kapeita, paksuja ja erivärisiä raitoja. Monokromisuus on tämän kesän juttu, eli pukeudu kauttaaltaan samaan väriin. Oli se sitten pinkki, valkoinen, musta tai raidallinen niin super trendikästä on kun koko asu on kauttaaltaan saman värinen.

Ihana kamala 80-Luku: Jos jollakin on jäänyt traumoja 80-luvun leveistä olkapäistä niin nyt tämä painajainen on tulossa takaisin, nimittäin olkatoppaukset ovat taas tänä kesänä in.

Kukkakuviot ja luontoaiheiset printit: ovat valloittaneet muotisuunnittelijat, tähän kun yhdistetään vielä söpöt röyhelöt on se yksi kesän trendikkäimmistä asuista. Myös erilaiset tyllit tekevät paluun eli kaikki rohkeasti vaan päästämään sisäisen ballerinansa esiin.

Tyttömäiset, ihanat romanttiset röyhelöt: Röyhelötrendi tulee näkymään kahdella tavalla joko hillittynä tai totaali överinä. Pukeudut siis miten tahansa röyhelöihin niin tulet olemaan super trendikäs. Myös seksikäs pitsi on muodissa tänäkin kesänä ja sitä voitkin yhdistää rohkeasti mihin tahansa; paitoihin, housuihin, asusteisiin, takkeihin…

Gootti: Vastapainoksi tyttömäiselle tyylille myös goottityyli nostaa päätään ja tähän tyyliin kun yhdistetään tummat huulet ja smokey eye meikki niin olet erittäin trendikäs.

Muistakaa, että kaikkea ei tarvitse sinne omaan kaappiinsa haalia, vaan löytää se oma tyyli ja löytää itselle ne mieluisat trendit.

Oikein ihania shoppailuhetkiä

Pia


Tags assigned to this article:
#fashionista#kesämuoti2017

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory