Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Ripset kuntoon kesäksi

Pia Sarkkinen: Ripset kuntoon kesäksi

OHMYGOSSIP – Kesä on täällä, ihanaa!! Mulle kesän ehdoton must juttu on saada volumeripset. Talvella yleensä annan ripseni levätä ja kesällä kun tulee laitettua vähemmän meikkiä niin ripset pelastaa väsyneenkin päivän.

Aamulla herätessä olo on paljon freshimpi ja kasvot näyttävät ripsien ansioista paljon virkeämmiltä.  Puhumattakaan siitä ajan säästöstä mitä ei tarvitse käyttää ripsaria levitellen, mitkä sitten auringonpaisteessa ovat muutaman tunnin päästä levinneet jo poskille. Ei tarvitse muuta kuin tuputella aurinkopuuteria ja sipaista huulikiiltoa aamulla niin päivän lookki on valmis ja luonnollinen.

Mulle ihanat ripset taikoi Qiannas Beauty (www.qiannasbeauty.com). Ripsitaiteilijana toimi huipputaitava Mervi Jaala. Nyt kannattaakin tytöt varailla aikoja Merville koska mun blogin lukijat saa -15% hinnasta. Aikoja voi varata numerosta 050-5974147 ( Mervi Jaala)

Oikein ihanaa kesän alkua kaikille.

<3 Pia
Käykäähän seurailemassa mua myös instagramissa @piasarkkinen

-Yhteistyössä Qiannas Beauty: n kanssa-Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory