Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen-Viikonloppu reissu Lontooseen

Pia Sarkkinen-Viikonloppu reissu Lontooseen

OHMYGOSSIP- Ihana Lontoon matka takana ystävän kanssa ja taas jaksaa painaa arjen askareiden parissa. Pieni irtiotto ja totaalinen vapaalle vaihtaminen ja  maisemanvaihdos hyvän ystävän kanssa on ehkä parasta terapiaa ikinä. Siihen kun lisää vielä sen että reissuun lähdetään tyhjällä matkalaukulla ja palataan kotiin täydellä on piste iin päälle.

Shoppailu, sitä tällä matkalla todellakin tehtiin. Me Maisan kanssa kirjaimellisesti oltais voitu perustaa jonkin sortin kauppa kun oltiin tyhjennetty kahden päivän aikana muutama kauppa. Lontoossa on todella hyvät shoppailumahdollisuudet ja joka makuun löytyy varmasti jotain mutta meidän ehdoton lempparikauppa oli PRIMARK!! Siis se on jokaisen naisen taivas ja samalla helvetti, koska sieltä ei yhdessä päivässä selviä ja se imee kaikki rahat. Vaatteet on kyllä super halpoja, mutta kun sieltä lähtee sen kolmen ison kassin kanssa pois niin kummasti se imasee lompakon tyhjäks.

Kerroksia oli kolme ja jokainen kerros täynnä niin ihania vaatteita , meikkejä, kenkiä ja koruja että yksinkertasesti ei yhdessä päivässä aivot pystyny käsittelemään kaikkea sitä määrää. Mä en olisi ikinä uskonu että mulla loppuu shoppailtaessa puhti kesken mutta nyt loppui. Primark piti käydä läpi kahdessa päivässä ja sen jälkeen tuli jopa mullekin hieman ostokrapula kun kattelin tota tavaran määrää. Tuli uusittua koko vaatekaappi.

Lontoo vei täysin mun sydämen ja mä rakastuin tähän sateiseen kaupunkiin päätä pahkaa. Käytiin tutustumassa myös nähtävyyksiin ja syötiin todella hyvää ruokaa ja rentouduttiin. Käytiin leikkimässä prinsessaa Buckinghamin palatsilla ja katsastamassa tietysti myös Big Ben.

Matkalaukut täysinä, sielu ja ruumis levänneenä on taas kiva palata kotiin ja jatkaa arjen ja työn parissa. Seuraava matka on varattu jo heinäkuulle ja silloin mä suuntaan seikkailemaan Keski-Eurooppaan. Luvassa on jännittävä road trip Ruotsin kautta Tanskaan ja sieltä Saksaan. En malta odottaa.

Nauttikaa kesästä 🙂

Pia

 

 

 


Tags assigned to this article:
#bigben #buckinghampalace#Londonshopping

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory