Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet Ennet: OHMYGOSSIPista tuli osa skandinavialaista mediakonsernia

Helena-Reet Ennet: OHMYGOSSIPista tuli osa skandinavialaista mediakonsernia

NordenBladet – Monet teistä jo tietävätkin, että päätin viedä OHMYGOSSIP-sivut NordenBladetin alaisuuteen. Selkokielellä se tarkoittaa, että pääverkkotunnukseksi tulee NordenBladet ja OHMYGOSSIPista tulee sen aliverkkotunnus.

Virolainen järjestelmä, joka avattiin ensimmäisenä, on jo toiminnassa ja sieltä näkee hyvin, miten muotoilu ja sisältö alkavat kulkea. Etusivu on NordenBladet.ee, jossa juoksee päivän uutisia ja artikkeleita (Pohjoismaiden uutiset ja tiedot viroksi), jotka käsittävät yhteiskunta-, politiikka-, talous-, liiketoiminta-, matkailu-, kulttuuri-, terveys-, koti & perhe ja elämäntapa-aiheet, sekä aliverkkotunnus Ohmygossip.NordenBladet.ee, jonka alta avautuu naisten- ja viihdeportaali, joka sisältää tähtiuutisia, seurapiirielämää, suhteita & seksiä, kauneutta & muotia ja paljon muita naisia kiinnostavia alueita. Suosituimmat uutiset, mielipidekirjoitukset ja blogit kulkevat rinnan sekä pääverkkotunnuksella että aliverkkotunnuksella, ja ne, jotka ovat tottuneet ns. avaamaan Ohmygossip.ee:n, suunnataan automaattisesti uudelle sivulle. Sama järjestelmä alkaa toimia myös NordenBladet.fi, NordenBladet.se ja muiden sivustojen suhteen, jonka alaisuuteen kyseisen maan OHMYGOSSIP-sivut siirtyvät. NordenBladet.fi ja Ohmygossip.NordenBladet.fi alkavat palvella Suomea, ja niistä voi lukea Pohjoismaiden uutisia ja saada tietoa suomeksi, NordenBladet.se ja Ohmygossip.NordenBladet.se Ruotsia, ja niistä voi lukea Pohjoismaiden uutisia ja saada tietoa ruotsiksi jne. Itse olen muutoksiin erittäin tyytyväinen ja toivon, että tekin pidätte näistä uudistuksista! Työtäkin on tietysti paljon… mutta minä pidän kiireisestä elämäntavasta!

Uutisen OHMYGOSSIPin siirtymisestä välittivät myös monet virolaiset mediajulkaisut. Liitän teille tähän artikkelien käännöksiä suomeksi:

Delfi: Helena-Reet Ennetistä tuli skandinavialaisen mediakonsernin hallituksen jäsen (viroksi ilmestyneen artikkelin voi lukea TÄSTÄ)
OHMYGOSSIP-portaalien johtaja, toimittaja ja entinen tv-tähti Helena-Reet Ennet ilmoitti, että tästä lähtien hänen verkkojulkaisunsa omistaja on skandinavialainen uutisportaali NordenBladet.

Helena-Reet Ennetistä tuli myös NordenBladetin hallituksen jäsen, suuromistaja ja päätoimittaja. OHMYGOSSIPin verkon siirtäminen vie Ennetin mukaan kahdesta neljään kuukautta ja OHMYGOSSIPin kansainvälisistä sivuista ja aliverkkotunnuksista tulee tästä lähin NordenBladetin aliverkkotunnuksia.

”Olen tästä päivästä lähtien Skandinavian yhden suurimmista talous-, liiketoiminta-, matka-, elämäntapa- ja uutissivustoista johtaja”, Helena-Reet iloitsee. Kuten tiedetään, Helena-Reet oli myös aikoinaan itse NordenBladetin perustaja.

Buduaar: HELENA-REET ENNETin OHMYGOSSIP-sivustot kuuluvat tästä lähin NordenBladetille (viroksi ilmestyneen artikkelin voi lukea TÄSTÄ)
Toimittaja ja OHMYGOSSIP-verkkosivustojen omistaja Helena-Reet Ennet julkaisi Facebook-sivullaan postituksen, jossa hän ilmoittaa iloisena ystävilleen, että ryhtyi yhteistyöhön tunnetun skandinavialaisen sivuston NordenBladetin kanssa ja OHMYGOSSIP alkaa tästä lähin ilmestyä sen alaisuudessa.

Helena-Reet kirjoittaa Facebook-sivullaan seuraavasti: ”Hei, rakkaat ystävät! Minulla on jättiuutinen: Kaikki minun OHMYGOSSIP-sivustoni kuuluvat tästä päivästä lähtien Skandinavian suurimmalle uutisportaalille ja lehdelle NordenBladet, jossa olen tästä lähtien hallituksen jäsen, suuromistaja ja päätoimittaja. Sivuston lopullinen siirtäminen kestää noin 2-4 kuukautta. Sekä Ohmygossip.ee että kaikki kansainväliset sivustot ja aliverkkotunnukset tulevat olemaan NordenBladetin aliverkkotunnuksia. Toivokaa minulle menestystä! Olen tästä lähtien Skandinavian yhden suurimmista talous-, liiketoiminta-, elämäntapa- ja uutissivustoista johtaja!”

Buduaarille Helena-Reet kommentoi uutista erittäin mielellään sanoen, että hänelle kyse on todellakin suuresta edistysaskeleesta. ”Tämä on yksi askel tulevaisuudenvisioni toteutumisen suuntaan. Se on todellakin uutinen, josta kerron mielelläni”, sanoo Helena-Reet, jonka tehtävänä on avata sivustot viidellä kielellä ja johtaa NordenBladetia Pohjoismaissa.

Eestinen: OHMYGOSSIP siirtyy NordenBladetin alaisuuteen (viroksi ilmestyneen artikkelin voi lukea TÄSTÄ)
Suomalaisia lukijoita palveleva suomenkielinen viihdeuutisportaali Ohmygossip.fi siirtyy NordenBladetin alaisuuteen, sanoi portaalin perustaja ja johtaja Helena-Reet Ennet haastattelussaan Eestinen.fi’le.

Muutos tarkoittaa sitä, että vuosia Suomessa toiminut Ohmygossip.fi-portaali jatkaa NordenBladetin lipun alla. ”Ohmygossip.fi-viihdesivusto jatkaa ilmestymistään erään Skandinavian vahvimman bisnesluettelon ja lehden NordenBladetin sisarena”, Ennet sanoi, ”Ohmygossip.fi:stä tulee NordenBladetin aliverkkotunnus, niin kuin esimerkiksi Iltalehden alla oleva Tyyli”.

Yli yhdeksän vuotta OHMYGOSSIP-sivustoja johtanut Ennet lisäsi, että OHMYGOSSIP toimii tällä hetkellä viidellä eri kielellä (suomi, viro, ruotsi, englanti ja venäjä) ja NordenBladetin Skandinavian edustukset avataan neljän kuukauden kuluessa. Vironkielisen portaalin NordenBladet.ee koeversio on jo uteliaiden nähtävissä. Suomenkielinen NordenBladet.fi avataan lähikuukausien aikana.


Tags assigned to this article:
Helena-Reet EnnetNordenBladetOHMYGOSSIP

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory