Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Janne Saar: Kerätkää ympärillenne ihmisiä, jotka motivoivat teitä!

Janne Saar: Kerätkää ympärillenne ihmisiä, jotka motivoivat teitä!

NordenBladet – Janne Saar on jo jonkin aikaa Los Angelesissa asunut virolaismuusikko ja sanoittaja, joka syö ja elää terveellisesti ja suosittelee sitä muillekin. Janne tietää, että elämässä eteenpäin pääsemiseen ei riitä pelkkä toive. Ihminen muodostaa ystävineen ja kaiken sen kanssa, joka häntä ympäröi, kokonaisuuden, ja kaikki, jotka haluavat päästä elämässä eteenpäin, keräävät ympärilleen myös terveitä ja terveyttä kunnioittavia ihmisiä. NordenBladet esittää teille Jannen kolme suositusta terveelliseen elämään!

Myönteiset ajatukset – Uskon, että omien ajatusten hallinta on välttämätön ominaisuus terveellisen elämän elämiseksi. Uskon, että kielteiset ajatukset ovat monissa tapauksissa myös sairauden aiheuttaja. Tässä on esimerkiksi aikataulu, joka näyttää, mitä kehossasi energeettisesti tapahtuu, kun koet tunteita. Jos ihminen ei osaa päästää kielteisiä tunteita irti ja puhdistaa energiapiiriään, kehoon kerääntyy kielteistä energiaa kunnes siitä lopulta syntyy sairaus. Siksi on tärkeää ajatella mahdollisimman myönteisesti.

Terveellinen ruoka – On erittäin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mistä syömäsi ruoka tulee. Miten se on kasvatettu? Ja saatko ruoastasi tarvittavat vitamiinit? Valitettavasti enemmistö ihmisistä kiinnittää enemmän huomiota siihen, miltä ruoka maistuu, eikä ajattele sitä, miten paljon elinvoimaa ruoasta saa. Terveellinen ruoka liittyy suuresti myös sinun ajatuksiisi. Kun syöt terveellisesti, on helpompaa elää myönteisellä aaltopituudella.

Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka rakastavat sinua ja uskovat sinuun – On käytännössä mahdotonta elää terveellisesti, jos sinua ympäröivät kielteiset ihmiset. Jos ystäväsi ovat sellaisia, jotka käyttävät paljon alkoholia, tupakoivat ja juhlivat, niin hyvin todennäköisesti sinä olet samanlainen. Jos ystäväsi ovat sellaisia, jotka haluavat kehittyä ja päästä elämässä eteenpäin ja jatkuvasti ylittää itsensä, sinäkin olet sellainen.

 

 

Kuvat: Janne Saar (Instagram/@jannesaar)
Lähde: NordenBladet.ee (Janne Saar: Negatiivsed emotsioonid tuleb lahti lasta! Et end ületada, tuleb end ümbritseda sõpradega, kes sind motiveerivad!)


Tags assigned to this article:
Janne Saar

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory