Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

ISO Galleria: Suomi 100 -konsertti Tallinnassa

ISO Galleria: Suomi 100 -konsertti Tallinnassa

NordenBladet – Lauantaina 10. kesäkuuta järjestettiin Tallinnassa Suomen ja Viron päivä, joka huipentui Suomi 100 -juhlavuoden konserttiin Vapauden aukiolla. Yleisön edessä oli suomalaisia ja virolaisia pop- ja rock-muusikoita, jotka esiintyivät sekä yhdessä että erikseen. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, ja kansaa oli Tallinnan Vapauden aukiolle kerääntynyt joukoittain.

Lavalle astuivat kummankin maan rakastetut artistit – Saara Aalto (FI), Tõnis Mägi (EE), Chalice (EE), Iiris (EE), Mari Kalkun (EE), Petri Laaksonen (FI), Lenna (EE), Paleface (FI), Jaan Pehk (EE), Jüri Pootsman (EE), Ronya (FI), Stig Rästa (EE), Scandinavian Music Group (FI), Villu Tamme (EE), Tuomo (FI), Ailu Valle (FI) – jotka lauloivat ja tekivät vallattomia välinumeroita sekä viroksi että suomeksi. Muusikoita säesti suomalainen taustabändi Räjähtävä Nyrkki. Illan juonsivat tunnetut näyttelijät Sanna Stellan ja Jan Uuspõld.

Ilmainen konsertti oli musiikillinen sekoitus nostalgiaa ja uusia, nuoria artisteja – suomalaisten ja virolaisten yhteisesiintymisiä ja naapurimaan laulujen tulkintoja. Se oli läpileikkaus tämän hetken suomalaisesta kulttuurista ja sen yhteisosasta virolaisuuden kanssa. Katso NordenBladetin iso galleria tapahtumasta!

SUUR Galerii: Soome 100 kontsert Tallinnas

Kuvat: NordenBladet/Helena-Reet Ennet
Lähde: NordenBladet Estonia: SUUR Galerii: Soome 100 kontsert Tallinnas

 

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory