Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Isoja muutoksia elämässä ja uusi koti

Pia Sarkkinen: Isoja muutoksia elämässä ja uusi koti

OHMYGOSSIP: Muutto suoritettu, ihanaa!! Voin sanoa etten taas hetkeen muuta mihinkään. Tosi iso työ koluta koko elämänsä varastoa myöten läpi ja suodattaa kaikki turha tavara pois mitä vuosien varrella on kertynyt nurkkiin. Heitin valehtelematta noin 500kg tavaraa pois ja toisaalta se oli myös hyvin terapeuttista. Ihana aloittaa nyt puhtaalta pöydältä upouudessa kodissa Vantaalla. Aika iso muutos näin landelaisena muuttaa pääkaupunkiseudulle, mutta hyvin tervetullut muutos. Tuntuu hyvältä kun kaikki tarvittava on lähellä, eikä tarvita enään pitkää suunnitelmaa jos haluaa vaikka yht äkkiä lähteä ihan vaikka vaan elokuviin tai shoppailemaan. 

Oon ihan rakastunut tähän Leinelään. Loistavat kulkuyhteydet, työpaikka lähellä, kaupat lähellä ja ennenkaikkea ihan super hyvät lenkkeilymaastot koirien kanssa. Metsäpolut lähtevät käytännössä takapihalta.

uusi kotikin rupeaa pikku hiljaa näyttää kodilta ja sisustus on tehty rakkaudella. Mulle koti on ollut aina todella tärkeä paikka, se on mun paikka missä saan rentoutua ja olla minä. Siellä ei kukaan arvostele eikä siellä tarvitse stressata. Siisteys on mulle numero 1 ja en kestä jos verhot tai matot on vinossa. haha, ehkä mun perfektionistisuus tulee esille myös sillä saralla.

Olen ajatellut muuton lisäksi tehdä myös muita muutoksia elämääni ja kokeilla jättää kesän jälkeen kokonaan sokerin ja vehnän pois. Olen lukenut paljon sen positiivisista vaikutuksista elimistölle. Voin täällä kertoilla miten se on sitten lähtenyt käyntiin ja mitä muutoksia tulen huomaamaan. Kesällä en edes yritä moista, koska kesä ja jäätelö kuuluu yhteen ja kesä on muutenkin herkuttelun ja rentoutumisen aikaa jolloin voi antaa itselleen paremmalla mielellä syyn herkutella enemmän. Syksyllä on hyvä aloittaa kaikki elämäntapamuutokset niin seuraavaan kesään mennessä ne on jo ehtinyt sisäistää niin ei tuu liian jyrkkä muutos kesken parhaimman lekottelu kauden.

Juhannus lähestyy ja sen tää mimmi viettää rentoutuen siskon herkkuruokia nautiskellen Nummelassa ja siitä viikon päästä alkaakin kesäloma ja se starttaa road tripillä ensin Ruotsiin, sieltä Tanskaan ja Saksaan. En malta odottaa.

Ihanaa Juhannuksen odotusta kaikille <3

Pia

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory