Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Virolainen laulajatar Grete Paia saa huomenna Strasbourgissa Euroopan parlamentin ja komission johtajilta palkinnon

Virolainen laulajatar Grete Paia saa huomenna Strasbourgissa Euroopan parlamentin ja komission johtajilta palkinnon

OHMYGOSSIP – Euroopan parlamentin presidentti Antonio Tajani ja Euroopan komission presidentti Jean-Claude Juncker luovuttavat huomenna (13. kesäkuuta) Grete Paialle Strasbourgissa Erasmus+ lähettilään palkinnon. Grete on tunnettu virolainen laulaja ja lauluntekijä, joka opiskeli yhden lukukauden Milanon Bocconin yliopistossa markkinointia ja rahoitusta.

Laulajatar on tunnustanut, että Erasmus+ kokemus oli erittäin hyödyllinen henkilökohtaisen kehityksen kannalta. ”En ollut enää arka ja uskon, että tuo vasta löydetty itsevarmuus oli suoraan yhteydessä minun Erasmus+ kokemukseeni”, hän on sanonut.

Grete sanoi, että saavutti täysin uuden ajattelun, joka kasvatti luovuutta ja siksi hän kirjoitti Italiassa olon aikana monta uutta laulua. ”Jos minulla on esiintyminen jossain toisessa maassa, ei kukaan saisi estää minua menemästä sinne. Ihmisen tulee saada mennä, minne tahansa haluaa”, Grete korosti liikkumisvapauden tärkeyttä.

Kuva: Grete Paia (yksityinen kokoelma)
Lähde: NordenBladet.ee (Grete Paia saab homme Strasbourgis Euroopa Parlamendi ja Komisjoni juhtidelt auhinna)


Tags assigned to this article:
Erasmus+Grete Paia

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory