Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Aurinkoa ottamassa Tallinnassa ja valokuvauksia Ralph Laurentin uimapuvussa

Tuija Järvinen: Aurinkoa ottamassa Tallinnassa ja valokuvauksia Ralph Laurentin uimapuvussa

OHMYGOSSIP – Kuten kerroin aikaisemmassa blogissani, että seuraavan kerran otamme OHMYGOSSIP COUTURE -malliston valokuvia, asiat muuttuivat hieman. Ralph Laurent sponsoroi minua viime viikolla ja minulla oli nämä vaatteet laukussa. Sää oli niin upean aurinkoinen ja lämmin, joten päätimme kuvata Ralph Laurentin uimapukukuvat ensin.

Saan usein hyviä tarjouksia erilaisilta yrittäjiltä Ohmygossip.fi blogini kautta. Minun tarkoitukseni on kuitenkin kertoa tuotteista totuus, pidin niistä sitten tai en. Kirjoitan mielipiteeni molemmissa tapauksissa. Kirjoitan aina mitä ajattelen. Voin kertoa, että Ralph Laurentin tuotteet ovat laadukkaita.

Meillä on täällä hyvin hauskaa Helena-Reetin kanssa, mutta voin todeta, että työ ja hauskanpito voi olla hyvinkin palkitsevaa yhdessä. Näyttää ilmeisesti siltä, että teemme töitä koko ajan mutta meillä on niin hauskaa yhdessä, nauramme ja nautimme joka hetkestä! Me juuri puhuimme ystävästäni, joka rakentaa hotellia Balille. Tarkoitus on mennä sinne hänen  kutsumanaan ja nauttia elämästä. Ilta on nuori ja Helena-Reetin viinikellari on hyvin suuri ja täynnä vuosikertaviinejä. Tämä ihana maalaiskylä, jossa hän perheineen asuu, pitää tänään kylän Juhannusjuhlat.

Julkaisen ohessa uimapukukuviani. Kuten huomaat 55-vuotias muodokas normaali aikuinen nainen voi olla viehättävä. Olkaa naiset ylpeitä jokaisesta kilostanne ja kurvistanne! Olette Jumalan luomia kaunottaria kaikki. Minä ja Helena-Reet lähetämme paljon suukkoja ja haleja.

Blogini ohessa on uimapukukuvia ja jos olette onnekkaita, teen tänään uuden postauksen kuvineen tai sitten se jää huomiseksi.

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory