Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Eevi Teittinen pettyi fitness-kisoihin + KUVAT!

Eevi Teittinen pettyi fitness-kisoihin + KUVAT!

OHMYGOSSIP – Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen otti osaa Nordic Fitness Expossa bikini fitness -kilpailuun. Hän uhkui itseluottamusta ennen kisaa, ja kertoi Mini Fitness -blogissaan olevansa valmis. Hänen omasta mielestään valmistautuminen oli onnistunut hyvin. “Sunnuntaina lähden pitämään kiinni tittelistäni, SM-kullasta. Tärkeintä tässä mittelössä on itselleni se, että olen kovempi kuin viime vuonna,” hän kirjoitti blogissaan.

Yllättäen Eevin kisakunto ei miellyttänyt tuomareita, eikä hän yltänyt edes finaaliin. Hän jäi finaalipaikasta niukasti, ollen ensimmäinen karsiutuja. “Mitä opin? Älä suututa tuomareita,” Eevi ruoskii itseään Instagramissa. “Itseäni saan syyttää ja siksi olo pettynyt onkin,” hän jatkaa. “Arvostelulajit on raakoja, eikä näissä itsekään pysy perässä. Ei löydy oikein sanoja, mutta kiitos kaikille tsempeistä ja tuesta,” Eevi purkaa.

Eevin sarjassa kilpaili 17 naista, joista kuusi pääsi finaaliin. Kilpailun voitti Johanna Hermans.

???? Tyytyväinen kuntoon ja lookkiin ? Meikki ja kampaus @millahelminen ❤ #minifitness#nfe2016#ifbb#bikinifitness

A photo posted by Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) on

Lähde: Iltalehti
Kuva: Eevi Teittinen (Instagram / @eeviteittinen)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory