Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: HELSINKIPÄIVÄNI MUSIIKKISTUDIOLLA

Tuija Järvinen: HELSINKIPÄIVÄNI MUSIIKKISTUDIOLLA

OHMYGOSSIP – Palasin keskiviikkona laivalla Tallinnasta Helsinkiin. Muusikkoystäväni Esko Koivumies oli minua vastassa Katajanokan terminaalissa.

Tutustuin laivalla todella mukavaan naiseen. Meistä tuli ystävykset ja olen aina tervetullut myös hänen luokseen vieraillessani Helsingissä. Minulla on itseasiassa Helsingissä paljon enemmän ystäviä ja tuttavuuksia kuin täällä Kuopiossa.

Tutustuin myös erääseen balilaiseen tanssitaiteilijaan ystäväni syntymäpäivillä Espoossa. Sain häneltä kutsun Balille joulukuussa. Hän rakennuttaa sinne omaa upeata hotellia. Näin siitä valokuvia. Kyllä ystävät ovat elämän suola ja rikkaus!

Palatessani siis Helsinkiin takaisin Tallinnasta (jossa vierailin ystäväni Helena-Reetin kotona), suuntasimme Eskon ja hänen sovittajaystävänsä Jari Holmin musiikkistudiolle. Blogini ohessa on muutamia valokuvia studiolta sekä valokuvia heidän musiikillisista meriiteistään.

Esko Koivumies on parhaiten tunnettu mm. Hyvästi yö -kappaleestaan (esittäjä Marion Rung, nyk. Munck, jolla hän voitti Sopotin festivaalit 1980). Koivumies on tehnyt kappaleita Suomen eturivin artisteille kuten Jari Holm´kin ja he tekevät niitä ahkerasti edelleen. Töitä ja kysyntää riittää.

Jari Holmin tunnetuimmat artistit, joille hän on sovittanut kappaleita ovat, Souvarit, Mattilan sisaret ja Janne Tulkki. Molemmilta löytyy lukuisia levypalkintoja vuosien varrelta. Valokuvassa Jari Holmin kulta-, timantti- ja platinalevypalkintoja.

Näiden musiikkilegendojen kanssa aloitan siis yhteistyön, josta kerron sitten myöhemmin lisää. Studiolla vierähti viisi tuntia nopeasti. Tämän jälkeen lähdin juna-asemalle ja matkasin takaisin Kuopioon neljä tuntia. Kuopiossa olin yöllä klo 23.30.

Kuuden päivän mittainen matkani oli antoisa kaikin puolin. Kiitos kaikille, joita tapasin matkallani! Nähdään jälleen pian.

Jari Holmin kulta-, timantti- ja platinalevykokoelmaa (pieni osa siitä).

Esko Koivumiehen voittama vuoden säveltäjä 2016 kunniakirja.

Minä ja Esko Kiasman terassilla tällä viikolla 2017. Ystäväni ja yhteistyökumppanini.


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory