Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Turvallista ja hauskaa Juhannusta!

Tuija Järvinen: Turvallista ja hauskaa Juhannusta!

OHMYGOSSIP – Se on sitten juhannusaatto. Kävin juuri kaupassa. Juhannusajan ruuiksi ostin mm. loimulohta, uusia perunoita, jättiläisherkkusieniä, salaattia ja tietenkin mansikoita – nam!

Läheinen ystäväni saapui luokseni ja ajattelin tehdä hyvää ruokaa meille. Grillaaminen saa jäädä tänään kylmän ja sateisen ilman takia. Kuopiossa on lämpöasteita tällä hetkellä +12. Naapurin iäkäs ja mukava rouvakin kertoi minulle tänään, ettei muista koskaan olleen näin kylmää juhannuksen aikaa.

Olemme miettineet mitä tekisimme tänään. Jos ei nyt vallan ihan kamalaa sadetta tule illaksi, ajattelimme lähteä Kuopion satamaan (ohessa kuvia). Siellä esiintyy illalla upea Jean.S bändi.

Kello 22 aikoihin alkaa Hulahula Suomi -tanssiosuus. Mikä tämä Hulahula Suomi tanssiosuus sitten on? Se on Ylen toteuttama maamme 100-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetty juhannuslähetys. Juhannusjuhlan tanssiosuudessa on mukana 130 tapahtumaa ympäri Suomen. Näissä tapahtumissa kierretään halki Suomen.

Minun oli tarkoitus osallistua tanssiin, mutta loukkasin pikkuvarpaani muutama päivä sitten. Epäilen hiusmurtumaa, joka varpaassani on ollut aiemminkin. Saa nähdä sitten olenko mukana vai en tanssiosuudessa. Tsemppiä kuitenkin kaikille mukana oleville tapahtumille, juhlijoille ja tanssijoille!

Muistakaa varovaisuus varsinkin vesillä! Jos otat, ET aja autoa etkä venettä, saati mene uimaan. Toivotan Sinulle ennen kaikkea turvallista mutta hauskaa juhannuksen aikaa!

KANSIKUVA: valokuvaaja Susanna Karttunen, Mikkeli

Kuopion satamasta.

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory