Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

VOIKO KAUHEAMPAA OLLA?! 14-kuukautisen vauvan emättimeen tunkenut lapsenhoitaja kuljetettiin sairaalaan

VOIKO KAUHEAMPAA OLLA?! 14-kuukautisen vauvan emättimeen tunkenut lapsenhoitaja kuljetettiin sairaalaan

OHMYGOSSIP – Ohiossa pelastuspalvelun hälytyspuhelin 911 soi 20.30 illalla, kun 31-vuotias lapsenhoitaja Latifah Brown soitti ja ilmoitti, että hänellä on lapsi jäänyt emättimeen kiinni. Lääkintähenkilöstö ajatteli, että käymässä on kotisynnytys ja lähetti tapahtumapaikalle ensiapuhoitajat.

Ensiapuryhmä oli ällikällä lyöty, kun se saapui paikalle ja näki mitä todellisuudessa tapahtui. ”Pienellä pojalla oli vaippa ja yöpuku, ja hänet oli jaloista vyötäröön asti työnnetty emättimeen”, kertoi ensiapulääkäri Brian Whitmore TV-kanavalle WBNS-10, tiedottaa World News Daily Report.

Lääkärit yrittivät saada lasta emättimestä yli tunnin ajan, mutta eivät onnistuneet siinä. Sitten molemmat kuljetettiin sairaalaan, jossa lapsi saatiin naisen sisältä pienellä leikkauksella. Vauvan lantio vioittui tapahtuman aikana, mutta lääkärit sanoivat, että kyseessä ei ole hengenvaarallinen vamma ja lapsi paranee nopeasti.

Hirveää lapsenhoitajaa sen sijaan odottaa 11 rikossyytettä, muun muassa ruumiinvamman aiheuttaminen lapselle, ja hänellä voi edessä olla 65 vuoden vankeus. Nainen perusteli poliisille tekoaan sillä, että oli masentunut siitä ettei itse saa koskaan lapsia ja halusi tuntea, miltä synnyttäminen tuntuisi.

Brownin asianajaja on pyytänyt oikeusistuimelta psykiatrista arvioita ja väittää, että hänen asiakkaansa ei sovi oikeudenkäyntiin.

Tapahtuma sattui toukokuun alussa ja oikeudenkäynti naista vastaan piti olla kesäkuussa. Tällä hetkellä yksikään mediakanava ei välitä siitä uutisia ja verkkosivusto Snopes.com on esittänyt teorian, että World News Daily Report tekaisi uutisen itse.

Kuva: Ohio poliisi
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Latifah Brown

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory