Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Kylpyläpäivä

Tuija Järvinen: Kylpyläpäivä

OHMYGOSSIP – Tervehdys! Arki alkoi jälleen ja juhannus on juhlittu. On todella outoa, että kohta on heinäkuu. Missä se alkukesä on oikein piileskellyt? On ollut niin koleaa, sateista ja kylmää, että tuntuu, ettei kesä ole edes vielä kunnolla alkanut.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja päätin hiukan kuntoilla. Lähdin ystäväni kanssa Siilinjärven Kylpylä Fontanellaan. Uin puolisen kilometriä ja otin vesihierontaa. Istuin myös melko pitkään porekylvyssä. Kylpylän uimaosasto oli tupaten täynnä ihmisiä. Suurin osa tuntui olevan venäjältä. Nyt oloni on raukean väsynyt ja todella rentoutunut. Taidan ottaa pienet iltapäiväpäikkärit ?

Lupauduin ystävilleni olla heille kuskina ensi lauantaina. Tarkoitus on mennä Pielavedelle katsomaan Waldoa, siitä sitten lisää myöhemmin.

Mukavaa loppupäivää ja hali!

Ps. Uskaltauduin tänään kastelemaan jalkani Iso Valkeisen lammessa. Ihan hirvittävän kylmää vettä!!!

Iso Valkeisen rannalla tänään. Hui miten kylmää vettä ja vielä koleampi tuuli! Pakko oli lähteä uimaan kylpylään.

Selfie.

Söimme maittavan lounaan kylpyläreissun jälkeen. Bataattiranskiksia, broilerinfilettä, kasviksia ja mustaherukkakastiketta. Nam!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory