Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Muikkufestivaaleille!

Tuija Järvinen: Muikkufestivaaleille!

OHMYGOSSIP – Aurinkoista heinäkuun ensimmäistä päivää! Muutamana päivänä yksi, jos toinenkin immeinen (ihminen savon murteella) on tuntenut elävänsä sitä oikeaa kesää. Takana on kuukauden mittainen kylmä ja kolea ajanjakso. Heinäkuuta pidetään kuitenkin varsinaisena kesä-ja lomakuukautena.

Käväisin Kuopion satamassa pari päivää sitten ja huomasin, että meneillään oli paikallisten Viinijuhlien rakentamisprojekti. Seinää syntyi ja pieniä talorykelmiä esiintymislavoineen. Eilen täällä alkoi nimittäin ne kuuluisat Viinijuhlat, joihin tulee porukkaa joka puolelta Suomea. Joten ihmisiä ei täältä puutu muutamaan päivään joskaan silloinkaan.

Edellisellä kerralla olin Viinijuhlilla Alkon VIP – vieraana työskennellessäni toimittajan ominaisuudessa. Siitä on jo aikaa. Nyt edustan jälleen blogillani mediaa ja olisin varmaan voinut siellä tässä ominaisuudessanikin vierailla ja kirjoittaa tapahtumasta lisää, mutta itseasiassa tämä mahdollisuus ei edes pälkähtänyt mieleeni. Saa nähdä lähdenkö siis maksamaan siitä, että pääsen juhlaan.  Mediakortilla pääsee ilmaiseksi useisiin tapahtumiin Suomessa.

Olen lupautunut parille ystävälleni kuskata heitä Pielavedelle ja takaisin tänään. He haluavat nimittäin vierailla Muikkufestivaaleilla. No, mikä jottei! Varsinaisena tähtenä siellä esiintyy Waldo´s People. No, kyllä tämä yhtye on myös oma suosikkini. Kiva ilta tulossa ja pitää alkaa pakata sekä lähteä pikku hiljaa Iisalmea kohti, sillä starttaamme sieltä iltapäivällä matkaan.

Toivotan sinulle myös mukavaa lauantaipäivää! Nauti päivästäsi.

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory