Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Näin pidät hiukset freshinä ja kauniina

Pia Sarkkinen: Näin pidät hiukset freshinä ja kauniina

OHMYGOSSIP – Hiukset on kasvojen kehys ja itselle todella tärkeä osa kauneutta ja kauneudenhoitoa. Mua ei ole siunattu paksulla pitkällä omalla tukalla vaan lähinnä sillä perus ohkasella maatienharmaan värissellä liirulla. Onneks on apukeinoja meille harvahiuksisille, nimittäin hiustenpidennykset.

Pidennyksiä on myynnissä monia erilaisia, itse olen kokeillut lukuisia eri merkkejä kunnes tajusin satsata laatuun. Simply Natural on yksinkertasesti paras. Simplyt on nimenomaan Scandinaaviselle naisille suunnitellut pidennykset, ne on luonnolliset ja erittäin laadukkaat. Materiaali on parasta super Remy-laatuluokkaan kuuluvaa hiusta. Netistä on mahdollisuus tilata myös halpaa pidennyshiusta, mutta ne kokeilleena en voi missään nimessä suositella, kestoikä on todella huono.

Itse suosin teippipidennyksiä koska ne ovat hiusystävällisemmät kuin esimerkiksi sinetit ja super nopeat laittaa.

Muistakaa hoitaa hiuksia myös laadukkailla hiustuotteilla, itsellä käytössä SP-sarja Color save (system professional) minkä olen todennut hyväksi. Älkää myöskään peskö hiuksia liian usein vaan ottaakaa avuksi kuivashampoo. Loistava kuivashamppoo mitä itse tykkään käyttää on Batisten dry shampoo heavenly volume. Koska hiukseni latistuu helposti niin tää auttaa pitämään hiukset tuuheina koko päivän.

Kesäloma on alkanut ja huomenna lähdetään lomalle, autolla Ruotsin kautta Tanskaan ja sieltä Saksaan. Ihana road trip edessä,  siitä lisää seuraavissa blogeissa ja hyviä vinkkejä reissuun lähteville. 


Tags assigned to this article:
#beautifulhair#hairextensions#simplynatural

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory