Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Festarit, maaseutuajelua ja mökkeilyä

Tuija Järvinen: Festarit, maaseutuajelua ja mökkeilyä

OHMYGOSSIP – Ihanan lämpimiä päiviä ja auringon paistetta on riittänyt! Takana on Pielaveden festarit, maaseutuajelua eilen ja huomenna olisi tarkoitus lähteä viikoksi mökille! Nyt vain nautitaan kesästä ja otetaan siitä kaikki irti.

Lähdin viime lauantaina kuskiksi ystävilleni Pielaveden Muikkufestareille. Paikan päällä illan supertähtenä esiintynyt Waldos´s People oli todella yleisön mieleen. Paikalla oli edustusta aina vauvasta vaariin. Maatalon isännätkin innostuivat tanssimaan bändin mukana. Sää oli hieno ja ihmiset nauttivat olostaan. Tulipa siellä syötyä niitä kuuluisia Pielavetisiä muikkujakin.

Eilen sitten teimme maaseutukierroksen pitkän kaavan mukaan palatessamme Iisalmesta takaisin Savon piäkaapunniin ( pääkaupunkiin) Kuopioon. Maaseudun luonto järvineen on henkeäsalpaavan kaunista. Näimme pari komeaa hevostakin laitumella. Rakastan luontoa ja maaseutua, olenhan maalaistyttö alkujani. Syntynyt Keski-Suomessa, Laukaassa.

Tänään sitten saimme päähämme mennä kaupunkijuna-ajelulle. Oli todella mukava ensi kertaa kiertää tällä tavoin Kuopion nähtävyydet. Pieni juna oli täynnä iloisia ja rentoja lomalaisia.

Huomenna lähden toisen ystäväni kanssa maalle Heinävedelle. Ajattelin olla mökillä tämän viikon. Tarkoitus on käydä perinteisessä puulämmitteisessä saunassa ja vihtoa kunnolla koivuvastan kanssa. Grillata ulkona päivittäin, uida, ajella veneellä ja samoilla metsissä. Iltaisin voi sitten sytyttää tuvan takan, jos ei ole liian kuuma ilma.

Alan pakata pikkuhiljaa, koska lähdemme heti aamusta, ennen helteen tuloa. Mukavaa ja rentoa viikkoa Sinullekin! Nauti kesästä, sillä tulossa on jälleen pimeä, pitkä ja sateinen syksy.

Kuuluisia Pielavetisiä muikkuja.

Waldos´s People esiintyi illan tähtenä.

Maaseudulla on kaunista.

Komeita hevosia.


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory