Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Saara Aalto on vilustumisen vuoksi vuoteen omana: Lupaan olla kunnossa lauantaina!

Saara Aalto on vilustumisen vuoksi vuoteen omana: Lupaan olla kunnossa lauantaina!

OHMYGOSSIP – Brittien X Factorissa esiintyvä Saara Aalto kertoi jo lauantaina, että hänen kurkkunsa on hieman kipeänä. “Ollaan tosi väsyneitä kaikki ja minulla on tietysti tämä ekstra, että on eri kulttuurissa ja eri kielellä tekee koko ajan. Se aiheuttaa aika paljon henkistä väsymystä. Kurkku on myös hirveän kipeä, mutta yritän lääkkeillä ja vitamiineilla parantaa itseni,” Saara kertoi STT:lle.

Nyt Aalto on julkaissut Instagramissa ja Twitterissä kuvan, jossa hän makaa vuoteen omana ja kertoo olevansa vilustunut. “Lähettäkää minulle rakkautta ja parantavia energioita. Olen kunnossa lauantaina, lupaan sen,” Aalto kirjoittaa päivityksessään. Aallon seuraava esiintyminen X Factorissa on tämän viikon lauantaina.

 

Lähde: Iltalehti
Kuva: Saara Aalto (Instagram/ @saaraaalto)


Tags assigned to this article:
Saara AaltoX Factor

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory