Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Luonto antaa minulle voimaa!

Tuija Järvinen: Luonto antaa minulle voimaa!

OHMYGOSSIP – Tervehdykseni täältä mökiltä! On todella rentouttavaa asua maalla metsän keskellä, saunoa puilla lämmitettävässä saunassa, grillata, kuunnella lintujen laulua ja laineiden liplatusta laiturilla.

Minä saan voimani ja energiani eli siis toisin sanoin, lataan akkuni luonnossa ja luonnosta. Luonto antaa paljon iloa, positiivisuutta sekä energiaa. Tykkään halia puita ja puhua linnuille. Jos olisi mahdollista, asuisin maalla. Maalla on kaikki niin puhdasta; vesi, ilma ja ravinto.

Hiljaisuus on asia mitä arvostan yli kaiken ja se on sitä kauneinta musiikkia minulle. Hiljaisuutta arvostaa ihan eri tavalla, jos on kärsinyt kovaäänisestä tinnituksesta, kuten minä. Kaupungissa asuessa ja varsinkin kerrostalossa, aina kuuluu jotain ääniä jostain. Metsän keskellä korvessa niitä ei juurikaan yöaikaan kuule ja siihen pitää aluksi tottua.

Tulipa taas kuunneltua hieman musiikkia aina 60-luvulta 90-luvulle saakka sekä katsottua videoita, hiljaisuuden lisäksi. Televisio ei juurikaan innosta, muutenkin sieltä tulee nykyään paljon vanhaa tarjontaa uusintana sekä kaiken maailman hömppää.

Olen samoillut metsässä ja tutustunut luontoon. Olen yrittänyt bongata eri lintulajejakin. Näin mm. telkkäperheen järvellä. Telkkä lintu tunnetaan myös sotka nimellä ja se on kokosukeltaja. Mustarastaan näin useaan otteeseen mökin edustalla. Etsi varmaan matoja heinikön suojista. Kivahan noita luojan luomia on seurata! Luonnon omaa viihdettä parhaimmillaan.

Söimme iltapalan vähän aikaa sitten ja olemme menossa seuraavaksi yösaunaan. Tarkoitus on pulahtaa myös järviveteen. Siksi toivotankin Sinulle tässä vaiheessa iltaa jo hyvää yötä ja kauniita unia! Palaamisiin.

Mökkimaisemia.

Kalaverkko ja käsintehdyt painot lastusta.

Polttopuita takkaa ja saunaa varten.

Minä maalaismaisemissa.

VALOKUVAT: TJ

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory