Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Top 1 liike, kun matkustan Saksaan. Shoppaile täällä!

Pia Sarkkinen: Top 1 liike, kun matkustan Saksaan. Shoppaile täällä!

OHMYGOSSIP- Kaikki jotka tuntee mut, tietää että mä rakastan shoppailua. Kun matkustan ulkomailla pyrin hamstraamaan mukaan sellaisia tuliaisia mitä en saa Suomesta. Haluan esitellä teille mun ehdottomasti top 1 lempikaupan. Matkustan Saksaan kerran vuodessa tapaamaan isääni ja silloin on ehdottomasti päästä yhteen mun lempiliikkeistä ja se on Wajos! Voisin viipyä kaupassa tuntitolkulla vain maistelemassa kaikkea ihania herkkuja mitä tuo liike pitää sisällään.

Mä rakastan kokkaamista, ruoka on mun intohimo ja imen koko ajan tietoa ravinnosta ja luon omia reseptejä. Wajokselta löytyy erilaisia mausteita, öljyjä, balsamicoja, kastikkeita ja liköörejä. Joka vuosi hamstraan mukaan tästä ihanasta courme kaupasta erilaisia herkkuja ja suosittelen jokaiselle jolla vain mahdollista on niin vierailla tässä kaupassa.Voit valita sinulle sopivan kokoiset pullot ja ne täytetään paikan päällä tai valita jo valmiiksi taiteilluista pakkauksista.

Tänä vuonna mukaan lähti paljon mausteita ja mun ehdottomia lemppareita kuten Patatas Bravas mitä voi käyttää missä vain ruoassa mausteena tai kermaviiliin sekotettuna toimii hyvin myös dippinä. Bruschetta mix jolla loihdit ihan uskomattoman hyviä bruschettoja. Crema di frutta mangoa mikä toimii loistavasti esimerkiksi salaatissa kastikkeena, Taateli balsamicoa mikä on balsamicojen kuningas, sitä vois melkeen juoda suoraan pullosta. Uutena kokeiluna otin tällä kertaa myös pähkinä likööriä mitä ajattelin kokeilla vanilja jäätelön kera.

Loma lähenee loppuaan ja huomenna on aika suunnata kotia kohti. Kaikin puolin ihana ja rentouttava loma ollut ja nyt akut latautuneena on ihana palata myös arjen ja töiden pariin.

Pia

 


Tags assigned to this article:
#mypassion#wajosshopping

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory