Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: MISTÄ LÖYTÄISIN ONNENAPILANI?

Tuija Järvinen: MISTÄ LÖYTÄISIN ONNENAPILANI?

OHMYGOSSIP – Kesäinen tervehdys Savon pääkaupungista Kuopiosta! Nyt olen jälleen kotona. Olenkin reissannut tässä kolmisen viikkoa; Helsingissä, Tallinnassa, Heinävedellä, Pielavedellä jne.

Nyt olen rauhoittunut kotikaupunkiini jälleen. Mukava on reissata mutta mukava on myös palata kotiin. Olen siivoillut, järjestellyt kaappeja ja pessyt pyykkejä. Vaatepyykkiä kasaantuu, kun käy vain kääntymässä kotona ja vaihtamassa uudet vaatteet matkalaukkuun seuraavaa kohdetta varten.

Tänään ollessani lenkillä, mietin mistä kukin löytää sen oman ”onnenapilansa”? Tällä tarkoitan yleisellä tasolla onnen löytämistä elämäänsä.

Nuorena luulin, että suuri menestys ja maallinen mammona toisi sen suurimman onnen, mutta sain pettyä karvaasti. Onni ei tullut materiasta, koska avioliittoni oli onneton. Olen onnellinen silloin, kun suhteeni lähimmäisiini on kunnossa. Rakkaus ja välittäminen ovat oman onneni tärkeimmät avaimet.

Olen myös huomannut, että ihmiset, joilla on vähän, ovat paljon anteliaampia ja auttavaisempia kuin he, joilla on paljon mammonaa ja rahaa (toki poikkeuksia on). Kehitysmaiden ihmisetkin tuntuvat usein olevan iloisempia ja tyytyväisempiä elämäänsä kuin länsimaiden ihmiset. Onko näin, että mitä enemmän ihminen saa menestystä, rahaa ja mainetta, sitä ahneemmaksi hän tulee ja sitä enemmän hän haluaa niitä, eikä enää mikään riitä? Joidenkin kohdalla tuntuu näin olevan. Olen itse huomannut sen.

Moni luulee, että rahalla saa KAIKEN. Se on todella väärä luulo, aitoa rakkautta sillä ei saa ja parantumatonta sairautta se ei paranna. Eli rahallakin on rajallinen mahdollisuus vaikuttaa elämään.

Joka tapauksessa, toivon, että sinä lukijani löydät tai olet jo löytänyt oman onnenapilasi! Ja jos et ole, toivotan mitä parhainta onnea sen löytämiseksi.

Ihanaa ja onnekasta viikonloppua!

Luonto ja luonnossa oleminen tekevät minut myös onnelliseksi ja tasapainoiseksi.

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory