Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Exclusive haastattelu: Marianne Kallio – äiti, hoitoalan opiskelija, malli ja missiemo

Exclusive haastattelu: Marianne Kallio – äiti, hoitoalan opiskelija, malli ja missiemo

OHMYGOSSIP – Julkisuudesta tuttu kaunotar Marianne Kallio on tunnettu viihdealan ammattilainen ja moniosaaja nuoresta iästään huolimatta. Hän on esiintynyt monissa tv-tuotannoissa mm. Viidakon tähtösissä ja Big Brotherissa. Hänen tiensä glamour-mallista on edennyt aina “X treme Car Babes 2017” -mallikilpailun uudeksi missiemoksi saakka.

Kilpailu ei ole perusmalli – tai missikilpailu. Kilpailussa etsitään ”seksikästä naista”. Seuraavassa haastattelussa Marianne kertoo tämän hetken kuulumisensa.

Mitä sinulle kuuluu tällä hetkellä – tuore missiemo Marianne Kallio?
Kiitos hyvää. Olen vielä lomalla, mutta en ole kerennyt pitämään varsinaista lomaa. Minulla on kiireeni pienen tyttären äitinä, mallikilpailujen tuottamisen ja uuden asunnon järjestämisen sekä sisustamisen kanssa. Olen kylläkin innoissani uudesta ja mielenkiintoisesta missiemon pestistäni. Aion viedä läpi sen kunnialla.

Perusarki alkaa kohta jälleen ja opiskeluni jatkuvat vielä vuoden. Tähtään sen jälkeen suoraan sairaanhoitajan jatko-opintoihin. Työskenteleminen sairaanhoitajana sairaalan osastolla on kutsumustyötäni, jota erittäin mielelläni teen. Haaveenani on kuitenkin tulevaisuudessa seksologin ammatti, mikäli koulutusta järjestetään.

Miten päädyit missiemoksi?
Minua pyydettiin tähän pestiin ja vastasin myöntävästi. Minulla on erilaista kauneuskilpailukokemusta sekä lisäksi kokemusta viime vuodelta X treme Car Babes 2016 -mallikilpailusta, joten missiemona toimimiselleni on hyvät edellytykset. Olen iloinen ja tyytyväinen missiemon pestistä.

Oma mallikilpailukokemustausta on lisäksi apuna ja huomasin viime vuoden kilpailijana parantamisen varaa tässä mallikilpailussa. Huomasin myös, mikä homma toimi ja mikä ei. Näitä asioita pyrin korjaamaan ja parantamaan tänä vuonna. Haluan korostaa sitä, että tämä mallikilpailu ei ole perinteinen kauneuskilpailu vaan mallikilpailu. Mukana on hyvinkin erilaisia persoonia ja jokainen on seksikäs omalla erityisellä tavallaan.

Mitä ominaisuuksia korostat voittajaehdokkaalla yhtenä kilpailun tuomareista?
Korostan persoonaa ja sen rohkeaa esiintuomista, kykyä olla kameran edessä ja muuntautua tilanteen mukaan. Järjestämme ennen finaalia useita kuvaustilanteita, joissa olen kaikissa mukana taustatukena. Haluan myös nähdä kilpailijoiden kehityksen tämän kilpailumatkan aikana. Tarkoitus on myös tutustua kilpailijoihin. Rohkea luonne ja ennakkoluulottomuus ovat myös voittajan tärkeitä ominaisuuksia. Kommunikointikyky on myös tärkeä ominaisuus. Nämä kaikki ominaisuudet yhdessä muovaavat hyvän kokonaisuuden ja jostakin kilpailijasta saamme upean voittajan. Valitsemme lisäksi kaksi perintöprinsessaa.

Mitä palkintoja on luvassa voittajalle?
Suunnitteilla on vuoden 2018 kalenteri ja lukuisista kuvauksistamme jokainen saa itselleen kattavan valikoiman valokuvia mallikansiota varten. Luvassa on hyviä palkintoja, joita en halua tässä vaiheessa vielä paljastaa enempää. Mainetta ja kunniaa on kuitenkin luvassa kaikille.

Milloin ja missä mallikilpailu järjestetään?
Mallikilpailu järjestetään 30.9.2017 Autot & Viihde – viikonlopputapahtumassa Lahden messukeskuksessa. Toivotan kaikki tervetulleiksi tapahtumaan ja seuraamaan lisäksi luotsaamaani X treme Car Babes 2017 -mallikilpailua!

Haluatko vielä sanoa jotain lukijoillemme?
Viettäkää hyvä kesä ja nauttikaa siitä. Toteuttakaa itseänne ja nauttikaa elämästänne!

 

Teksti: Tuija Järvinen
Valokuvat: Mikael Häggblom


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory