Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Testasin SLIMYONIK -laihdutushoidon!

Tuija Järvinen: Testasin SLIMYONIK -laihdutushoidon!

OHMYGOSSIP – Pilvinen mutta lämpöinen tervehdykseni täältä Itä-Suomen puolelta! Odotin täksi päiväksi aurinkoa ja vähintään + 20 asteen lämpötilaa, mutta ei….pettymys jälleen! Sää on pilvinen ja lämpötilakin on alle + 20 astetta ainakin tällä hetkellä. Lohdutus lienee kuitenkin se, että ensiviikon alussa lähden matkalle Hämeenlinnaan Etelä-Suomeen. Uskon ja toivon, että siellä on se todellinen ihanne kesäsää.

Olen käynyt jo kaksi kertaa kuntosalilla tällä viikolla. Teen noin tunnin mittaisen treenin. Se on tässä vaiheessa jo ihan riittävä (lihaksia on kehittynyt hyvin), sillä olen käynyt kuntosalilla säännöllisesti melkein 5 vuotta. Toki on aikoja, milloin ei voi kuntoilla kuten sairaana ollessa.

Ainoa kohta mihin haluan tällä hetkellä vielä muutosta, on vyötäröni. Se on kehoni paikka, johon tulee ensimmäisenä ylimääräiset kilot ja viimeksi ne myös sieltä lähtevät. Toki vyötäröni on kaventunut 5 vuoden aikana melkein 20 senttiä. Sekin on paljon. Mitään mallivyötäröä (ollut joskus 60 cm) en todellakaan voi edes havitella. Kehoni on kasvanut lihasta ja voimaa, joten se on kaukana perinteisestä laihan mallin vartalonmallista, enkä sellaista enää haluaisikaan missään nimessä. Ne ajat ovat yli 30 vuoden takana. Nyt on tämä aika ja tämä vartalonmalli. Aika aikaa kutakin.

Kävin laihdutushoidossa nimeltä: SLIMYONIK. Ylle puetaan isot haalarit, joihin sitten tulee ylipainetta, joka puristaa alakehoa jokaisesta paikasta aika ajoin. Haalarien puristusteho (ylipaine) voimistuu ajan kuluessa. Alussa otetaan 20 minuutin hoito. Jatkossa hoito kestää 30-40 minuuttia. Hoidon jälkeen jaloissani olleet legginsit olivat ihan kosteat. Aineenvaihdunta alkoi todellakin pelata. Sain juosta sinä päivänä useampaankin otteeseen vessan puolella. Hoidolla on monia hyviä terveysvaikutuksia ja ominaisuuksia. Ne voit itse googlettaa halutessasi mutta minua kiinnosti mm. vyötärön kaventaminen, selluliitin poisto ja verenpaineen alentaminen. Uskon, että otan hoitoa lisää. Suosittelen.

Nyt lenkille ulos. Mukavaa päivänjatkoa!

PS. AINA, ota selville käykö juuri ko. hoitomuoto sinulle. Hyvin tärkeää!

Nämä “paperihousut” puetaan haalarin alle 🙂 Alapuolen valokuvassa hoitoalusta ja Slimyonik -hoitolaite.

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory