Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

GERLI ASMER julkistaa totuuden erostaan ja kertoo, mitä tänään puuhailee

GERLI ASMER julkistaa totuuden erostaan ja kertoo, mitä tänään puuhailee

OHMYGOSSIP – Kuulisan ralliajajan Marko Asmerin ja hänen kauniin ex-vaimonsa Gerli Armerin avioero on aiheuttanut virolaisessa mediassa paljon huomiota. Se, että pari asui jo vuoden alussa erillään, on jäänyt hieman taustalle, mutta on kuitenkin selvä merkki, joka vahvistaa, että eron takana ei ole muuta kuin kahden ihmisen päätös elää elämäänsä erillään, mutta silti kahta reipasta poikaa yhdessä kasvattaen.

Gerli sanoo Buduaarille, että heidän eronsa astui voimaan 11. heinäkuuta, mutta Marko muutti jo helmikuussa asumaan perheestä erillään. ”Meillä oli hieman erilaiset näkemykset perhe-elämästä ja sen toimimisesta, mutta se ei merkitse, että emme voisi kahdestaan ystävyydessä kasvattaa yhteisiä lapsiamme”, Gerli sanoo. Eron jälkeen ovat molemmat eläneet naimattomina ja Gerli kumoaa huhut, joiden mukaan hän ja Jaak Madison olisivat pari. ”Jaak ei ole meidän avioliittoamme hajottanut ja me emme ole pari, Gerli nauraa mediaan vuotaneita juttuja.

Gerli on menestyvästä perheestä lähtöisin ja auttaa tällä hetkellä perheyritystä kasvamaan. Gerlin vanhemmille kuuluvat virolaisten rakastama tavaramerkki Nopri ja sen nimellä myytävät lehmänmaitotuotteet.

Kuva: Gerli Asmer
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Gerli AsmerMarko AsmerNopri

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory