Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Onko ”Unelmien prinssi” Roberto de Silvestrilla taas uusi virotar käsipuolessaan?

Onko ”Unelmien prinssi” Roberto de Silvestrilla taas uusi virotar käsipuolessaan?

OHMYGOSSIP – Virossa toimivan kiinteistöyritys Colonnan johtaja ja Inbankin osakas Roberto de Silvestri (40), joka tuli laajemman yleisön tietoisuuteen reality-ohjelmasta ”Unelmien prinssi”, on vaihtanut Virossa naista useammin kuin keskivertomies 10 vuoden aikana sukkia. Kunnolliset naiset välttelevät jo liikemiehen kanssa samaan valokuvaan sattumistakin. Vaikka liikemaailman ympyröissä puhutaankin, että Silvestri on pikemminkin ”ujonpuoleinen työhevonen”, niin ulkoinen imago kertoo jotain aivan muuta.

Roberto vietti huhtikuun lopulla upeasti 40-vuotispäiviään, joilla hän pyöri tanssilattialla suloisesti virolaisen Ulrica Steenin (29) kanssa ja kiitti tätä puheessaan. Syntymäpäiville osallistuneiden keskuudessa supistiin, että hääkutsu on piakkoin odotettavissa. Nyt seurapiirilehti Kroonikalla on tietoa, jonka mukaan tämänkertainenkin liitto on hajonnut ja Ulrica on pyyhitty miehen elämästä.

Welcome to St Tropez ? #sttropez

A post shared by Mirjam Väljaots (@mirjamvaljaots) on

A place of relaxation, rest and tranquility ⛱ #beach

A post shared by Mirjam Väljaots (@mirjamvaljaots) on

Virossa toimivalla italialaisella liikemiehellä Robertolla on kuulemma jo uusi rakas, malli Mirjam Väljaots, joka yhdistettiin hiljattain ystävättäreltään Heti Tulvelta (36) tämän liikemiespuolison Indrek Rahumaan (45) sieppaamiseen.

Kuva: Roberto de Silvestri (TV3)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory