Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Henna Peltonen: Sain veljeni takaisin ja menetin uudelleen

Henna Peltonen: Sain veljeni takaisin ja menetin uudelleen

OHMYGOSSIP – Henna Peltosella on omakohtaista kokemusta tapahtumista, joita nähdään Nelosella esitettävässä tv-sarjassa “Kadonneen jäljillä”. “Olin muistaakseni kolmannella luokalla kun kuulin, että minulla on isoveli Ruotsissa. Saman ikäinen kuin minua kolme vuotta vanhempi isosiskoni, heillä oli keskenään vain pari kuukautta ikäeroa. Aloimme pitää veljeeni tiiviisti yhteyttä ja olin todella iloinen uudesta perheenjäsenestä, Henna kertoo.

Suhde uuteen perheenjäseneen muuttui vieläkin paremmaksi, kun veli tuli Suomeen tapaamaan Hennan perhettä. “Lopulta hän pääsi Suomeen tapaamaan meitä. Ensikohtaaminen oli pari vuotta siitä kun saimme tietää hänestä, olin tuolloin edelleen vielä ala-asteella.”

Asiat kuitenkin mutkistuivat jo ensimmäisen vierailun aikana ja tulos oli dramaattinen. “Ensitapaaminen oli todella hieno ja ikimuistoisen tunteikas, aina siihen asti kunnes aikuiset päättivät alkaa verestää vanhoja muistoja alkoholin kera. Vanhat haavat oli auennut ja syntyi kaoottinen tilanne, jonka seurauksena me sisarukset jouduimme yhtäkkiä eroamaan toisistamme keskellä yötä, eikä todellakaan lämpimissä tunnelmissa. Veli matkusti aikuisten riitojen päätteeksi takaisin Ruotsiin, jossa hän asui nuoruutensa eri sijaisperheissä. Me emme enää koskaan saaneet edes mainita kotona veljeämme,” Henna kertoo.

Lähde: Metropoli
Kuva:  Henna Peltonen (©Ohmygossip Couture/ Nico Engström)


Tags assigned to this article:
Henna PeltonenKadonneen jäljillä

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory