Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Norjalainen fitness-urheilija ja kehonrakentaja Marthe Sundby valmistautuu kuolevansa lähipäivinä

Norjalainen fitness-urheilija ja kehonrakentaja Marthe Sundby valmistautuu kuolevansa lähipäivinä

OHMYGOSSIP – Kehonrakentaja ja fitness-tähti Marthe Sundby (42) on kuolemansairas. Hän sairastaa pitkälle edennyttä maksasyöpää. 42-vuotiaalla Sundbyllä on yksi toive ennen kuolemaansa. Hän haluaa ihmisten lopettavan käyttämästä sanontaa, että joku ”hävisi taistelun syöpää vastaan”.

“Olen taistellut fitnesissä, kehonrakennuksessa, painonnostossa ja luistelussa. Tässä sairaudessa on niin paljon arvaamattomia muuttujia, että sitä vastaan on mahdotonta taistella”, Sundby sanoi norjalaislehti VG:n haastattelussa.

Sunby on saanut runsaasti raskasta hoitoa ja läpikäynyt leikkauksia harvinaista maksasyöpää vastaan. Hän kehuu vuolaasti häntä hoitaneen sairaalan henkilökuntaa. “Kulunut vuosi rankkoine hoitoineen on ollut tuskallinen helvetti. Sairaala on kuin paratiisi, vaikka tiedän kuolevani”, Sundby kertoi.

Lääkärien mukaan Sundbyllä ei ole kauaa aikaa. “Puhumme päivistä tai viikosta. Jos saan kaksi viikkoa aikaa, se olisi ihanaa. Rakastan jokaista päivää, jona hengitän.”

Tiistaina Sundby julkaisi iloisen kuvan Facebookissa. Kuva keräsi nopeassa ajassa tuhansia tykkäyksiä, ja kommenttikenttään sateli sydämiä.


Kuva: Marthe Sundby (Facebook)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory