Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

SYY, miksi virolainen supermalli Carmen Kass päätti alkaa vegaaniksi

SYY, miksi virolainen supermalli Carmen Kass päätti alkaa vegaaniksi

OHMYGOSSIP – Supermalli Carmen Kass kirjoittaa sosiaalisessa mediassa, että hän on päättynyt luopua eläinperäisten elintarvikkeiden käytöstä. Kass selittää Facebookissa, että hän tarjoili tämän vuoden USA:n itsenäisyyspäivänä ylpeänä orgaanista kanaa, jonka hän itse perkasi ja marinoi. Hän ei kuvitellutkaan, että vain viikko myöhemmin harkitsisi eläinperäisistä ruoista luopumista kokonaan.

”Sen askelen ottaminen on suuri haaste ja niin vegaaneilla kuin lihansyöjilläkin on omat hyvät argumenttinsa. Elokuvan ”What The Health” katsomisen jälkeen minua jäi vaivaamaan yksi ajatus – jos se ei ole välttämätöntä minun terveydelleni, niin miksi käyttää sitä lainkaan? Himoanko sitä niin paljon, onko houkutus niin suuri? Vastaus on ilmeisesti ei… Jos yksikin niistä väitteistä siinä elokuvassa on tosi, on vegaanisuuden kokeilu pieni hinta maksettavaksi”, selitti Carmen.

This last 4th of July celebration I was proud to serve organic chicken that I deboned and marinated myself as well as…

Posted by Carmen Kass on Neljapäev, 13. juuli 2017

Kuva: Carmen Kass (OHMYGOSSIP)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory