Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Malli Alexandra Tikerpuu sanoo raa’an totuuden suoraan: Kilpailussa pysyminen vaatii superhyviä linjoja

Malli Alexandra Tikerpuu sanoo raa’an totuuden suoraan: Kilpailussa pysyminen vaatii superhyviä linjoja

OHMYGOSSIP – Alexandra Tikerpuu sanoo, että hänen äitinsä oli se, joka yllytti häntä ryhtymään malliksi. ”Minun äitini oli aina sitä mieltä, että se sopisi minulle, koska olen pitkä, vaikka itse siihen en uskonut. Hän pani minut Beatricen mallikouluun, jossa vähän aikaa kävin, mutta koska minusta ei tuolloin tuntunut lainkaan, että alkaisin toimia alalla, luovutin. Vähän sen jälkeen minun luokseni Kristiinen keskuksessa tuli Katrin Rannaväli ja kutsui E.M.A agentuuriin, ja kaksi kuukautta myöhemmin olin jo Tokiossa”, malli kertoo sivustolle Mood.

Mallialalla on ankara kilpailu ja monet kaunottaret murtuvat hermojännityksestä. Miten Alexandra kestää jännitystä ja kilpailua? ”No, se on hankalaa, mutta tulee vain löytää itselleen sopivia menetelmiä. Minulle on tärkeää pitkän päivän jälkeen vetelehtiä sohvalla ja katsella suosikkisarjaa tai sitten mennä ystävättären kanssa syömään. Kilpailun suhteen ei ole paljon tehtävissä. Tulee ymmärtää, että niin on ja eri asiakkaat pitävät erityylisistä tytöistä.”

Kilpailussa pysymiseksi tarvitaan rautaisten hermojen lisäksi myös superhyvää vartaloa. Alexandra kertoo, että hänen elämäntapansa yhteydessä ei ole kovin paljon aikaa sen oikean rutiinin luomiseen, ja hänen kuntoilunsa käsittää ennen kaikkea aamuisin kotona voimistelun ja myös kuntosalilla käymisen.

Aloittelevalle mallille hän suosittelee kuitenkin avoimuutta: ”Kommunikoi paljon, sillä hyvällä kanssakäymisellä asiakkaiden ja valokuvaajien kanssa pääset eteenpäin.”

New story out for Marie Claire turkey ! ? @cihanalpgiray . ????‍♀️

A post shared by Alexandra Tikerpuu (@alehhhhhandro) on

Stress less ! ????

A post shared by Alexandra Tikerpuu (@alehhhhhandro) on

Massaged and relaxed – ready to go home .

A post shared by Alexandra Tikerpuu (@alehhhhhandro) on

Kuvat: Alexandra Tikerpuu (Instagram/ @alehhhhhandro)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Alexandra Tikerpuu

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory