Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Mun luottotuote ja kauniin ihon salaisuus

Pia Sarkkinen: Mun luottotuote ja kauniin ihon salaisuus

OHMYGOSSIP – Ihonhoito on yksi tärkeimpiä päivän rutiineja mitä sekä naisten että miesten ei tulisi unohtaa. Olen ihastunut Dermavidualsin tuotteisiin ja ne saavat ihoni hehkumaan ja voimaan hyvin. Yksi mun luottotuotteista ihonhoidossa on Kiwi-Kernöl Nanopartikel seerumi. (Kiwi siemenöljy nanohiukkasia) Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Siinä on 61% omega 3 rasvahappoja ja tämä maitomainen seerumi saadaan puristamalla se kiwin mustista siemenistä ja on siten hyvin harvinainen ja arvokas öljy.

Illalla puhdistan ihoni hyvin puhdistusmaidolla ja pyyhkäisen vielä kasvovedellä viimeiset meikin rippeet. Sen jälkeen Kiwi seerumi, yövoide ja silmänympärys- sekä huulenympärysvoide (repair eye & lip). Vältän aamulla kasvojen pesua vedellä, koska se kuivattaa ja eihän ihoni yönaikana “likastu” Sipaisen vain unihiekat silmistä ja kosteutan ihoni hyvin seerumilla ja päivävoiteella.

Mukavia ihonhoito hetkiä kaikille

Pia

 

 


Tags assigned to this article:
#dermaviduals#ihonhoito#kiwi#serumpiasarkkinen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory