Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Kesästä nauttimista!

Tuija Järvinen: Kesästä nauttimista!

OHMYGOSSIP – Tervehdys! Tästä on jo jonkin verran aikaa, kun viimeksi postasin. Olen kierrellyt tänä kesänä paljon eri paikoissa ja yrittänyt ottaa maksimaalisen hyödyn tästä lyhyestä kesästä, jotta jaksaisin taas luovia pimeän syksyn ja talven lävitse ensi kevääseen.

Tykkään käydä konserteissa ja lauantaina 5.8. olinkin Krista Siegfridsin keikkaa katsomassa Kuopion satama-alueella. Oli mahtava show loppuillan ilotulituksineen. Sen jälkeen jatkot alkoivat Mira Luodin konsertilla Satama ravintolassa.

Viime maanantaina 7.8. tein päivän reissun Iisalmeen. Asuin siellä aikoinani 13 vuotta. Lapseni kävivät koulunsa aina lukioon saakka siellä. Iisalmen kesänähtävyyksistä satama on ehdoton. Liitän oheen muutaman valokuvan sieltä. Valokuvathan puhuvat puolestaan enemmän kuin tuhat sanaa.

Viime tiistaina matkani kohteena oli vuorostaan Nilsiän Tahko. Se on paikkana ehdottomasti yksi Suomen kauneimpia. Kiertelimme siellä ympäriinsä. Tahkolle oli rakennettu uusia rakennuksia sekä mökkejä. Söimme eväät ulkosalla ja ihailimme upeita järvimaisemia. Jos jotain kiinnostaa, niin siellä on muutamia vapaita osakkeita myytävänä.

Eilen sitten päätimme lähteä ex tempore ystäväni kanssa Kallaveden risteilylle. Ilta oli aurinkoinen ja kaunis, joten järvellä oleminen oli suuri nautinto. Söimme myös laivalla illallisen; broileripitaleipää ja jälkiruuaksi lettuja, kermavaahtoa ja mansikkahilloa, nam!

Suunnittelen tässä juuri lähteväni viikonlopuksi Jyväskylään, jossa aikoinani asuin viitisen vuotta……Aloillaan on vaikea pysyä!

Krista Siegfridsin konsertti Kuopion satamassa la 5.8.

Kristan show.

Mira Luoti la 5.8. Kuopion Satama ravintolassa.

Iisalmessa.

Iisalmen satamassa.

Tahkolta.

Tahkon upeita maisemia.

 

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory