Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helsingissä järjestetään tammikuussa vegaaniset messut

Helsingissä järjestetään tammikuussa vegaaniset messut

OHMYGOSSIP – Suvilahdessa nautitaan tammikuussa ihan uudenlaisesta tapahtumasta, kun Suomen ensimmäiset Vegemessut valtaavat Kattilahallin.

Voittoa tavoittelemattomien Vegemessujen tavoitteena on tehdä veganismista entistäkin helpommin lähestyttävä ruokavalio, ja esitellä tietenkin uusia tuulia ja trendejä vegaaniruoan maailmasta. Vegaanisen ruoan ja ravintoloiden lisäännyttyä on vegaanisille vaihtoehdoillekin paljon enemmän kysyntää. Tapahtuma tarjoaa paljon tietoa myös sellaisille kävijöille, jotka ovat kiinnostuneista veganismista – vaikkeivät (vielä) olisi vegaaneja.

Vegemessuilla on paljon ohjelmaa: näytteilleasettajiksi on kutsuttu monipuolinen kattaus kiinnostavia vegaanisia brändejä, järjestöjä, valmistajia ja maahantuojia. Ja koska kyse on paljolti ruoasta, ei Suvilahdessa tarvitse kärvistellä tyhjin vatsoin. Paikalla vegaanisia herkkuja kokkaavat muun muassa Michelin-palkitut huippukokit Hans Välimäki ja Sasu Laukkonen.

Vegemessut 28.1.2017 Suvilahden Kattilahallissa. Sisäänpääsy 5€ / hlö, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.


Lähde: Vegemessut
Kuva: ©OHMYGOSSIP


Tags assigned to this article:
Hans VälimäkiSasu LaukkonenVegemessut

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory