Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

EXCLUSIVE HAASTATTELU: Ozzy Vikman – helsinkiläinen tosi-tv-tähti, isä, kirjailija, yrittäjä ja elämäntapamuutoksentekijä

EXCLUSIVE HAASTATTELU: Ozzy Vikman – helsinkiläinen tosi-tv-tähti, isä, kirjailija, yrittäjä ja elämäntapamuutoksentekijä

OHMYGOSSIP – Ozzy Vikman on helsinkiläinen tosi-tv-tähti. Hän oli mukana “Hurjat rakkauskilot” – tv-formaatissa ja pudotti ohjelman aikana hurjat 42,7 kiloa. Tässä haastattelussa kerrotaan muun muassa hänen kuulumisistaan, taustastaan ja tulevaisuuden haaveista.

Mistä sinut tunnetaan?
Minut tunnetaan Hurjat rakkauskilot -ohjelmasta. Sain laihdutettua 42,7 kiloa viiden kuukauden aikana. Kymmenen kiloa on tullut takaisin, koska selkäsärkyni pahenivat entisestään elämäntapamuutoksen aikana enkä ole pystynyt kuntoilemaan täysipainoisesti.

Mitä teet ja/tai olet tehnyt elämässäsi?
Olen toiminut myynnin- sekä markkinoinnin tehtävissä. Kun saavutin tehtävissäni tietyn asettamani tavoitteen, halusin jo siirtyä uuteen haasteeseen. Olen toiminut myös viihde- ja taidemaailman parissa. Olen tehnyt lisäksi mm. pieniä leffarooleja. Nuoruudessani alkanut ammattilaisjalkapalloilijaura katkesi harmillisesti polvi- ja selkävaivoihin.

Olen kirjoittanut runokirjan englanniksi nimeltä: A Thing Called Life. Debyyttikirjani sisältää 100 lyhyttä runoa. Runokirjani on arvosteltu USA:ssa kaksi kertaa eri kirja-arvostelijoiden toimesta. Toinen runokirjani arvostelijoista on maailman kovimpana kirja-arvostelijana tunnettu amerikkalainen Kirkus media. Kirjan kirjoittaminen oli minulle eräänlaista terapiaa ja runojen kirjoittaminen on suuri intohimoni. Kirjaa ei ole lanseerattu Suomessa. Voit lukea runojani facebookista; Ozzy Vikman Official -sivulta.

Tämänhetkinen kuntoilu/ ruokavalio?
Kuntoiluni on rajoittunutta kipujeni takia. Potkin kuitenkin aika ajoin jalkapalloa pikku tyttäreni Olivian kanssa. Meillä myös lauletaan ja soitetaan pianoa. Olivia alkaa tanssia välittömästi, kun soitan pianoa tai hän kuulee You Tubesta mieleisensä kappaleen. Taloyhtiössäni on oma kuntosali, jonne pääsen, kun vain painan hissinappia 1. kerrokseen. Teen lisäksi kevyttä aerobista harjoittelua, varsinkin selälleni, selkäkipujeni takia. Käyn kuntosalilla 3-4 kertaa viikossa sekä harrastan lisäksi lyhyitä kävelylenkkejä. Syön monipuolisesti, myös vihreätä salaattia, noudatan pieniä annoskokoja ja syön usein. En pidä makeisista, joten niitä en kuluta. Käytän lisäksi terveellistä kalaöljyä.

Mistä haaveilet ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi?
Haluaisin laajentaa viihdealan skaalaani juontamiseen ja näyttelemiseen. Viihdyn erittäin hyvin kameran edessä ja haluan aiheuttaa erilaisia reaktioita ihmisissä. Monet ihmiset ovat kuin robotteja, vailla mitään erityisen vahvoja tunteita, joskaan näkyviä tunteita ei ole laisinkaan. Heihin haluaisin erityisesti voida vaikuttaa näyttelemisen kautta, herätellä heitä tuntemaan ja näyttämään tunteensa avoimemmin.

Tavoitteenani on olla hyvä isä ja aviomies. Lapseni Olivia on minulle erittäin tärkeä. En pysty tekemään kaikkia niitä asioita pienen lapseni kanssa, joita haluaisin kivuiltani tehdä, ja se harmittaa minua kovasti. Joskus teen enemmänkin kuin pystyisin ja sen jälkeen olen kipujeni vanki 2-3 päivää. Kipujen takia joudun olemaan välillä myös sikiöasennossa. Särkylääkkeitä olen vältellyt, koska ne turruttavat. Viimeinen kipujeni hoitomuoto on leikkaus.

Pikkulinnut lauloivat, että perheeseenne on tulossa pienokainen?
Haluankin onnitella teitä asian johdosta.

Kyllä tämä pitää paikkansa. Vaimoni laskettu aika on 19.9., johon on aikaa kuukausi. Jännittäähän tämä. Laukkua ollaan jo pakkaamassa ja odotellaan innokkaasti uutta pienokaista koko perhe, mukaan lukien ihana pikkuprinsessani Olivia.

Haluatko kiittää tässä henkilöitä, jotka auttoivat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa?
Kyllä ehdottomasti.

Haluan kiittää koko Kampin Lääkärikeskus Aavan tiimiä. En olisi pystynyt ilman heitä tähän elämäntapamuutossaavutukseeni. Olen heille erittäin kiitollinen. Olen heihin edelleenkin yhteydessä ajoittain ja he antavat minulle tukea sekä neuvoja. Kiitän myös Hurjat rakkauskilot tv-ohjelman ohjaaja, Susa Salmista ja personal traineriani Jussia. Suuri kiitos ja halaus menee lopuksi ihanalle vaimolleni Kristalle kaikesta siitä mitä hän on tehnyt ja tekee perheemme eteen.

Mitä haluat sanoa lukijoille?
Älä emmi aloittaa elämäntapamuutosta, koska jos sitä et aloita heti, se jää tekemättä. Myöhemmin on tulossa erikseen kalaöljyesittely Tuija Järvisen julkkisblogin puolella, joten ole kuulolla. Toivotan myös hyvää syksyn jatkoa!

 

Ozzy kuntosalilla.

Ozzyn treenattu olemus. Hurja 42,7 kilon painonpudotus takana.

Ozzy ja rakas tytär Olivia ulkoilemassa.

 

Haastattelu: Tuija Järvinen
Valokuvat: Ozzy Vikmanin kotialbumi


Tags assigned to this article:
Ozzy Vikman

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory