Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ozzy Vikman: Ciao kaikki OHMYGOSSIP-lukijat! Haluan kiittää koko tiimiä, että kysyivät minua julkkisbloggaajaksi

Ozzy Vikman: Ciao kaikki OHMYGOSSIP-lukijat! Haluan kiittää koko tiimiä, että kysyivät minua julkkisbloggaajaksi

OHMYGOSSIP – Ciao kaikki OHMYGOSSIP-lukijat! Haluan kiittää koko tiimiä, että kysyivät minua julkkisbloggaajaksi. Olen “omantienkulkija” ja taiteilijasielu, nähnyt paljon maailmaa, enkä välitä, mitä muut minusta ajattelee. Vaan sanon mitä mieltä minä olen asioista, koska uskon ja haluan, että jokaisella on sananvapaus.

Minun nimeni on Ozzy Vikman, 34-vuotias helsinkiläinen, joka on Suomessa ehkä kaikesta tunnetuin Nelosen reality-sarjasta “Hurjat rakkauskilot”. Ohjelmassa tein täyden elämänmuutoksen ja laihdun noin 43 kiloa 5 kk:n aikana. Olen myös viihdetaitelija, ja Suomessa olen tehnyt vuodesta 2015 lähtien pienrooleja/avustajarooleja monissa eri leffoissa, tv-sarjoissa ja mainoksissa. Puhun sujuvasti kolmea kieltä, englantia, suomea ja ruotsia. Olen pienestä asti ollut kameran edessä, ja sitä rakastan. Olen myös kirjailija ja minun uusin kirjani “A thing called life” julkaistiin USA:ssa. Olen myös tehnyt paljon asioita laidasta laitaan, mm. myyntimaailmassa, nyrkkeilyt ja pelannut jalkapalloa. Olen tällä hetkellä yrittäjä ja tottakai etsin isompia rooleja leffoissa, tv-sarjoissa jne. Olen myös ihanan prinsessani Olivian isä ja toinen lapsi on tulossa syyskuun loppupuolella. Oma tytär on kyllä antanut mulle ihan uutta perspektiiviä, mikä oikeasti on tärkeää elämässä. Olen luonteeltani sosiaalinen, humoristinen, seikkailunhaluinen, charmikas, suorapuheinen ja rakastan haasteita! Harrastan kuntosalilla treenaamista, kävelyä ja pikkuprinsessani kanssa jalkapallon potkimista.

Toivottavasti blogi kiinnostaa teitä ihanat lukijat ja yritän tehdä siitä mielenkiintoisen. Tässä on minun fanisivu Ozzy Vikman Offical, jonne kirjoitan runoja ja kaikenlaista, mitä mun elämässä tapahtuu.

Lopetan minun introni runolla “Your Journey”, joka löytyy kirjastani “A Thing Called Life”, ajatukseen “because your life is what you make of it!”
Ja jos kiinnostuit kirjan ostamisesta, tässä on esim. yksi linkki.

Your Journey
Your Journey thru life
will not be easy
it will not have the cheezy romantic movie ending
it will be a hard and tough life
and because no one warns you about this
you are probably gonna think it’s easy in the beginning
but there will be darkness, loneliness, heartache
failure, disappointment, ups and downs
all life long
but the thing is
to turn and build on those
things
turn darkness into light
loneliness and heartache into love and happiness
failure and disappointment into success
it sounds easy, right?
well, it isn’t, and never will be
but if you take one step at a time
and have the motivation and attitude to always improve
you will find it rewarding and worth trying harder
in your own way.


Tags assigned to this article:
A thing called lifebloggaajaOzzy Vikman

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory