Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen – SITRUUNA – TODELLINEN TERVEYSPOMMI!

Tuija Järvinen – SITRUUNA – TODELLINEN TERVEYSPOMMI!

OHMYGOSSIP – Törmäsin kyseiseen sitrushedelmään etsiessäni tietoa kehon emäs-happotasapainosta ja olenkin löytänyt viime päivinä valtavasti hyvää tietoa sitruunan terveysvaikutuksista eri lähteistä. Miksi sitten etsin tätä tietoa? Syy oli se, että olen kärsinyt viime aikoina närästyksestä sekä refluksitaudin oireista.

Kehon emäs-happoepätasapaino voi olla syynä monille sairauksille, koska bakteerit ja virukset viihtyvät happamassa ympäristössä. Länsimaalainen elämäntapa ruokavalioineen ruokkii kehomme happamuutta.

Kehon happamuutta mitataan pH-liuskoilla, joita saa apteekista ja luontaistuotekaupoista. Kehon pH-arvoa mitataan asteikolla, joka vaihtelee 1-14. Ph-arvot mitataan syljestä, hiesta tai virtsasta. Jos arvo on alle 7, neste on hapanta ja jos arvo on yli 7, neste on emäksistä.  Ideaali pH-arvo olisi 7.3 – 7.45 välillä. Apteekista saat tarkemmat ohjeet asiaan ja, että millaista pH -paperia suositellaan käytettäväksi. Emäs-happotasapainoarvojen ollessa balanssissa, voit mahdollisesti ennaltaehkäistä monien sairauksien syntyä, kuten mm. osteoporoosia ja sydän- sekä verisuonisairauksia.

Juusto on yksi suuri paheeni ja sen on todettu nostavan elimistön happamuustilaa, kuten myös lihan ja valkoisten viljatuotteidenkin. Jotta saavutat ideaalin emäs–happotasapainon kehossasi, sinun tulee syödä erityisesti kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Esimerkiksi sitrushedelmät tuottavat happamasta maustaan huolimatta elimistössä emäksisiä yhdisteitä.

Sitruunan muita hyötyjä ovat mm: puhdistaa maksaa/kehoa, tehostaa ruuansulatusta (painonhallinta), myrkkyjen poistuminen kehosta, antaa energiaa, puhdistaa ihoa, tasapainottaa kehon pH-tasapainoa ja stimuloi vastustuskykyä.

Sitruunavettä suositellaankin nautittavaksi heti aamusta. Puristat puolikkaan sitruunan mehun lasilliseen kädenlämpöistä vettä ja nautit sen. Itse lisään joukkoon vielä ¼ osan ruokasoodaa. Sitruunavesi ennaltaehkäisee sekä vähentää myös närästysoireita ja tasapainottaa kehon pH-arvoja.

– Osta luomusitruunoita mikäli niitä on saatavilla.
– Jos olet alleginen, älä nauti sitrusjuomaa tai syö sitruunoita!

Seuraavassa blogissa esittelen ja starttaan uuden tulevan ZINZINON -kalaöljyprojektini.

 


Silmäniloa sateiselle syyspäivälle!

Lähteet:
http://rawqueen.blogspot.fi
http://www.kauneusjaterveys.fi
https://askelterveyteen.com/


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory