Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miia Ezen juhli 36-vuotissyntymäpäiväänsä

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miia Ezen juhli 36-vuotissyntymäpäiväänsä

OHMYGOSSIP – Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu bloggaaja ja meikkitaiteilija Miia Ezen juhli eilen (05.09) 36-vuotissyntymäpäiväänsä. Ezen julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi Instagram-tilillään kuvan juhlamekossa sekä blogikirjoituksen.

“Eilen tuli 1 vuosi lisää ja sen kunniaksi kirjoitin kirjeen 18-vuotiaalle itselleni mm. parisuhteista. Kirjoitus blogissa ja linkki biossa Ja ei.. mulla ei oo jalassa mummosukkikset. Mun jalat on vaan noin vaaleet,” Miia kertoo.

Blogitekstin (idealista.fi/miikkulaisen) Miia haluaa osoittaa 18-vuotiaalle itselleen. “Täytin eilen 36-vuotta ja ajattelin kirjoittaa sinulle kirjeen. Jos joku aikamatkalainen sattuisi sen sinulle tuomaan. Ja kerron heti nyt alkuun – et mene naimisiin elämäsi miehen kanssa viimeistään 27-vuotiaana. Ja 30-vuotiaana sinulla ei ole lasta. Näin se vaan menee – tiettyjä asioita ei voi suunnitella,” Miia aloittaa kirjoituksensa.

Blogitekstissään hän käy läpi asioita aina parisuhteista muun muassa opiskeluun ja työhön. Miehien käyttäytyminen on kuitenkin Miialle edelleen hieman mysteeri.

Kuva: Miia Ezen (YouTube)


Tags assigned to this article:
Ensitreffit alttarillaMiia Ezen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory