Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KATSO kuva! Kim Kardashian West nakuilee alastomana puussa!

KATSO kuva! Kim Kardashian West nakuilee alastomana puussa!

OHMYGOSSIP – 36-vuotias yhdysvaltalainen tosi-tv-esiintyjä, näyttelijä, malli, kirjailija ja seurapiirihenkilö Kim Kardashian säväyttää poseeraamalla alastomana. Hän on kiivennyt puuhun ja Instagramissaan julkaisemassa kuvassa hän on ilman vaatteita. Rintojen nännit on peitetty photoshoppaamalla ja niiden eteen on laitettu tähtikuviot.

Kuvien takana on se, että Kim on työskennellyt yhdessä valokuvaajien Mert Alasin and Marcus Piggottin kanssa heidän kirjaansa varten.

Kimberly ”Kim” Kardashian syntyi 21. lokakuuta 1980 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Kimberlyn vanhemmat ovat Kris Jenner ja Robert Kardashian. Hänellä on vanhempi sisar Kourtney Kardashian ja nuorempi sisar Khloé Kardashian, pikkuveli Rob Kardashian sekä kaksi nuorempaa sisarpuolta Kendall Jenner ja Kylie Jenner. Kimberlyn isä Robert Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi O. J. Simpsonin asianajajana. Vanhemmat kuitenkin erosivat 1989 ja äiti Kris meni uudelleen naimisiin olympiavoittaja Bruce Jennerin (nykyisin Caitlyn Jenner) kanssa. Pari kuitenkin erosi vuonna 2015.

Kardashianin sisaruksille Caitlyn on aina ollut heidän isäpuolensa ja Robert isän kuoleman jälkeen Caitlyn onkin ollut sisarusten ainoa isä. Myös Caitlynin lapset Cassandra Marino, Burt Jenner, Brandon Jenner ja Brody Jenner ovat aina olleet osa perhettä ja pitävät toisiaan sisaruksina, koska ovat kasvaneet yhdessä.

Krisin ja Caitlynin ero ei ole vaikuttanut Kardashian Jenner perheen ja sisarusten keskeisiin väleihin. Perhe pitää silti tiiviisti yhteyttä.

Kuva: Kim Kardashian (OHMYGOSSIP)


Tags assigned to this article:
Kim KardashianMarcus PiggottMert Alas

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory